Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2008

ΠΟΙΟΣ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΥ




Τον τελευταίο καιρό ασχολήθηκα αρκετά με θέματα κουλτούρας οπότε η σημερινή μου ενασχόληση με τον αποτυχόντα αυτόχειρα του υπουργείου Πολιτισμού ήταν αναπόφευκτη.
Επειδή πολλά λέγονται για τους λόγους που τον οδήγησαν στο απονενοημένο διάβημα έκατσα και ερεύνησα το θέμα και κατέληξα μελετώντας την όλη ιστορία και τους εμπλεκόμενους σε αυτήν, ότι δεν είναι ένοχη η αόρατη μη κατονομαζόμενη 34χρονη στην TV και κατονομαζόμενη και εγχρώμως φωτογραφιζόμενη στις εφημερίδες , κ. Τσέκου .
Το μέγαρο Μαξίμου προσπαθεί να καλύψει τον πραγματικό ηθικό αυτουργό της αυτοκτονίας που δεν είναι άλλη από την Νατάσα!
Ας δούμε λοιπόν πως τεκμηριώνεται αυτή η υπόνοια.
Η Νατάσα ήταν ένα χαριτωμένο, καλό, χαμογελαστό και ήσυχο κορίτσι που είχε καταφέρει να πάει να σπουδάσει νηπιαγωγός παίρνοντας το πτυχίο της το 1988 και κατά πάσα πιθανότητα , θα ήταν μάλλον επιτυχημένη στη δουλεία της.
Όμως γνώρισε τον ανιψιό ενός τέως πρωθυπουργού και προέδρου της Δημοκρατίας, πολύ καλό παιδί, καλό γαμπρό και με πολύ καλή όρεξη, γνωστό σε όλα τα φαγάδικα από την Θεσσαλονίκη μέχρι τον Μπαϊρακτάρη στο Μοναστηράκι.
Ο ανιψιός αυτός εκλέχτηκε αρχηγός στο κόμμα του θείου του εξ αιτίας της ευτυχούς συγκυρίας να είναι μεν ανιψιός αλλά να μην τον λένε Λιάπη.
Βέβαια στην Ελλάδα άμα έχεις το όνομα αποκτάς και την χάρη και ας μην έχεις μέχρι τότε διευθύνει ούτε περίπτερο, όπως κακεντρεχώς είχε πει ένας αντίπαλος του που προφανώς τον ζήλευε γιατί ήταν κομψότερος από αυτόν, αν και ένας άλλος γκαντέμης τέως πρωθυπουργός θεωρούσε ότι τουλάχιστον υφυπουργός θα μπορούσε να γίνει αλλά όχι βέβαια στην δικιά του κυβέρνηση .
Μετά τον δεσμό της λοιπόν με τον ανιψιό που κατέληξε ευτυχώς σε γάμο το 1998, η νηπιαγωγός μας σκέφτηκε τον ίδιο χρόνο ότι μια πρωθυπουργική σύζυγος είναι πιο σικ να είναι γιατρός.
Έτσι κοντά στην ηλικία της Τσέκου ,οι κακές γλώσσες στο διαδίκτυο λένε ότι γεννήθηκε στις 14 Απριλίου 1966, αλλά δεν παίρνω όρκο ότι είναι σωστή αυτή η ημερομηνία γιατί στο βιογραφικό της δεν αναφέρεται αιδημόνως ημερομηνία γέννησης , γράφτηκε στην Ιατρική.
Βέβαια επειδή η Ιατρική είναι 6 χρόνια όταν την ξεκινάς στα 32 και μετά πρέπει να κάνεις και ένα χρόνο αγροτικό και άλλα 5-6 χρόνια ειδικότητα και εάν θέλεις και να γίνεις και διδάκτορας θέλεις άλλα 3 χρόνια και μετά άντε και καμιά μετεκπαίδευση και όλα αυτά χωρίς καμιά καθυστέρηση, κινδύνευε να φτάσει σε ηλικία συντάξεως πριν να προλάβει να την εξασκήσει οπότε τι νόημα θα είχε τόσος κόπος;
Όμως επειδή το κορίτσι μας έχει ικανότητες σούπεργκερλ αποφάσισε κατά την διάρκεια των σπουδών στην Ιατρική να τα κάνει όλα.
Να γίνει μητέρα διδύμων το 2003, να κάνει μετεκπαίδευση στις ΗΠΑ στο Tufts της Βοστόνης, να ιδρύσει και να εκλεγεί πρόεδρος της μη κερδοσκοπικής εταιρίας "Ανέμη", να συνοδεύει τον πρωθυπουργό στις επίσημες εκδηλώσεις στην Αθήνα και το εξωτερικό σπουδάζοντας συγχρόνως στην Θεσσαλονίκη ,να περάσει στην τελευταία εξεταστική του 2/2004, μεσούσης της προεκλογικής περιόδου 14 μαθήματα μαζί (οι κακές γλώσσες λένε ότι στις προφορικές εξετάσεις, έμπαινε μόνη της στο γραφείο των καθηγητών, όταν οι άλλοι έμπαιναν 5-5 , αλλά εγώ δεν τις πιστεύω γιατί είναι γνωστό ότι οι καθηγητές μας είναι βράχοι ηθικής χωρίς να κάνουν διακρίσεις στα πρόσωπα της εξουσίας ), αλλά πάνω από όλα να ασχοληθεί και με την πειραματική έρευνα και να μελετήσει την επίδραση της υποξαιμικής-ισχαιμικής εγκεφαλοπάθειας στις γνωσιακές λειτουργίες και τη νευρολογική ανάπτυξη των παιδιών της προσχολικής ηλικίας για να εκπονήσει διδακτορική διατριβή.
Και όχι μόνο αυτό.
Το πανάξιο αυτό κορίτσι κατάφερε κάτι που δεν έχει ξαναγίνει στην Ελλάδα (για την Ζιμπάμπουε δεν παίρνω όρκο).
Έγινε διδάκτωρ το 2002 πριν να πάρει το πτυχίο του τμήματος που σπούδαζε που το πήρε το 2004 !!
Όμως οι άξιοι άνθρωποι ξέρουν και να ανταμείβουν αυτούς που τους βοήθησαν στην ζωή τους και στη διατριβή τους . Και το κορίτσι μας αυτό έκανε!
Η καθηγήτρια της Ιατρικής κ.Ολυμπία Γκίμπα –Τζιαμπίρη που πέρασε την διατριβή έγινε πρόεδρος του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών.
Με την αξία του ο γιός της Άρης Τζιαμπίρης υπέγραψε, μέσω της εταιρείας του που έχει μετοχικό κεφάλαιο το ιλιγγιώδες ποσό των 600 ευρώ, συμβόλαιο 576000 Ευρώ με τον ΟΠΑΠ και με μηνιαία αμοιβή 24000 ευρώ,ο Λουκάς Ανανίκας έγινε Γενικός Γραμματέας στο υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης και ο Χρήστος Ζαχόπουλος που ως φιλόλογος της στο Λύκειο της χτένισε την διατριβή, Γενικός Γραμματέας στο Υπουργείο του άντρα της .
Και από εδώ αρχίζει το ζουμί της ιστορίας.
Ο Χρήστος Ζαχόπουλος φιλόλογος Μέσης Εκπαίδευσης είναι άνθρωπος που έχει τον πολιτισμό στο αίμα του. Αυτό φαίνεται άλλωστε και από τους πνευματικούς ανθρώπους με τους οποίους είναι φίλος.
Ποίος θα ήταν καλύτερος για το Μουσείο Κινηματογράφου στην Θεσσαλονίκη και για Ευρωβουλευτής από τον φίλο του τον συγγραφέα και σκηνοθέτη τον επονομαζόμενο και «Βασιλιά της βιντεοκασέτας» Γιώργο Μυλωνά;
Οι ταινίες του ,που με σεμνότητα δεν αναφέρονται στο βιογραφικό του, όπως ο βιασμός μιας μοναχής, ο παρθενοκυνηγός ,η γκομενάρα από το Μέτσοβο, ο παρθενοφάγος ,Τζακ ο καβαλάρης κτλ που σήμερα τις λοιδορούν οι άσχετοι, σε 30 χρόνια θα παίζονται στο Γκαγκάριν σε φεστιβάλ όπως παίζονται σήμερα οι ταινίες του Γκουσγκούνη και της Τίνας Σπάθη που επιμόρφωσαν τα νεανικά μας χρόνια.
Εδώ ολόκληρος σκηνοθέτης σαν τον Τιμ Μπάρτον γύρισε ταινία για τον χειρότερο σκηνοθέτη του κόσμου τον Εντ Γούντ για τον Μυλωνά δεν θα υπάρξει αύριο ένας νέος Αγγελόπουλος να εξυμνήσει το έργο του;
Έτσι λοιπόν ο αγνός φιλόλογος από την Θεσσαλονίκη βρέθηκε γενικός δερβέναγας σε ένα υπουργείο που κόντευε να σκάσει από τον πολιτισμό όπως τα κουστούμια τα δικά του και του υπουργού του από τα παραπανίσια κιλά.
Εκεί λοιπόν ο μέχρι τότε σεμνός και ταπεινός, σαν το κόμμα του γραμματέας, απέκτησε γραμματέα την 34χρονη κατά την ΤV ,ή την Τσέκου κατά τις εφημερίδες.
Από την άλλη μεριά η νεαρά που είχε μπει με πολύ διάβασμα πρώτη στη σχολή της , είχε πλέον διαπιστώσει, με μια μικρή βέβαια παραλλαγή, ότι δυστυχώς σε αυτή την ζωή όπως λέει και η παροιμία για τους ψαράδες –άμα δεν βρέξεις κώλο ψάρι δεν πιάνεις .
Οπότε ορθώς σκεπτομένη σκέφτηκε ότι μόνο οριζοντίως θα διοριστεί.
Και βέβαια επειδή ο υπουργός έτσι και αλλιώς δεν είχε πατήσει ποτέ το πόδι του στο υπουργείο του ώστε να του την πέσει, βρήκε ότι μπορούσε να σαγηνεύσει τον γενικό γραμματέα που τον θεωρούσε και γοητευτικό άνδρα, γιατί της θύμιζε τον ήρωα των παιδικών της χρόνων ,τον Πάντσο Βίλλα.
Από κει και πέρα τι θέλατε να κάνει ένας μεσήλικας φιλόλογος λάτρης των ταινιών του φίλου του όπως ο παρθενοκυνηγός ή ο παρθενοφάγος;
Η γκομενάρα όμως που δεν ήταν από το Μέτσοβο αλλά από τους Δελφούς, εκεί που θαύμαζε τον εαυτό του στον καθρέπτη λέγοντας της ενθουσιασμένος που είχε αποκτήσει γκόμενα -«Κοίτα κορμάρα που στηρίζει τον Καραμανλή» άρχισε να πιέζει για διορισμό.
Εκεί όμως άρχισαν και τα δύσ-κωλα.
Είπαμε να παραβλέψουμε ολίγον το σκέλος οικογένεια από το τρίπτυχο Πατρίς-Θρησκεία-Οικογένεια που αποτελεί και ιδεολογικό φάρο της παράταξης, αλλά το Πατρίς πώς να το παραβλέψουμε;
Πως θα πάει μπροστά η Πατρίς αν διορίζουμε όποιον πηδάμε ενώ χιλιάδες γαλάζια παιδιά, άριστοι στο να δίνουν συνεντεύξεις περιμένουν μαζί με τον υπουργό τους το ρουσφέτι τους ;
Στην ανάγκη λοιπόν ο φίλος φαίνεται.
Ο σκηνοθέτης μας γνωρίζοντας σαν γνήσιο κομματόσκυλο όλους τους παρατρεχάμενους που είχε διορίσει το κόμμα, ξαμολήθηκε με την αρχαιολόγο μας αλα μπρατσέτα να δούν τους Προέδρους από τον Οργανισμό που είναι για την αντιμετώπιση των λοιμώξεων μέχρι τον Οργανισμό για την Ολυμπιακή αξιοποίηση.
Φαίνεται ότι και οι δύο αυτοί Οργανισμοί δεν είχαν πουθενά αρχαία για να κτίσουν επάνω , οπότε ούτε τον Ζαχόπουλο είχαν ανάγκη για να τον εξυπηρετήσουν ,ούτε αρχαιολόγο χρειαζόντουσαν για να φροντίσει για τις λοιμώξεις, αν και τα Ολυμπιακά ακίνητα όπως έχουν καταντήσει έχουν αποκτήσει αρχαιολογική αξία.
Στο σημείο αυτό η αρχαιολόγος αρχίζει να καταλαβαίνει πως ότι και να της υπόσχεται ο σκηνοθέτης δεν είναι τίποτα άλλο παρά σαν την κλασσική του ταινία «πράσινα ,μπλέ και κόκκινα καρύδια» και ότι πλέον τα πράγματα έχουν φτάσει να είναι σαν την άλλη του ιστορική ταινία «εδώ και τώρα αγγούρια»
Έχοντας επηρεαστεί από την θητεία της σε ένα καλλιτεχνικό υπουργείο η 34χρονη είχε σκεφτεί ότι αν δεν διοριστεί μπορεί να το ρίξει στην σκηνοθεσία επηρεασμένη προφανώς από τις δημιουργίες του Μυλωνά. Έτσι φαίνεται ότι είχε τραβήξει σκηνές με τον γραμματέα που ούτε η ιταλίδα βουλευτής Τσιστιολίνα δεν είχε στην φιλμογραφία της.
Και από εδώ ξεκινάει το δράμα που σας είναι πλέον γνωστό και δεν θα περιγράψω .
Σκεφτείτε λοιπόν θα είχαν γίνει όλα αυτά αν η Νατάσα δεν είχε βάλει σκοπό να γίνει διδάκτωρ, ο Ζαχόπουλος να της διορθώσει το κείμενο, να γίνει έτσι κολλητός της με αποτέλεσμα να γίνει γραμματέας και να γνωρίσει την συμβασιούχο 34χρονη;
Αν δεν είχαν γίνει όλα αυτά θα είχε μείνει στην Θεσσαλονίκη και θα ασχολιόταν απλά με την σύζυγο,με την ΔΑΚΕ και τα συνδικαλιστικά της ΕΛΜΕ.
Είδατε λοιπόν τελικά γιατί ο πραγματικός αίτιος του δράματος είναι η Νατάσσα;

ΗΘΙΚΟΝ ΔΙΔΑΓΜΑ:Πηδάτε μόνον μονίμους υπαλλήλους, το πολύ να σας ζητήσουν καμία άδεια από την σημαία, που μπορείς χωρίς κανένα πρόβλημα να δώσεις χωρίς καμία βοήθεια από φίλους σου !

Ο πίνακας είναι του Σαλβαντόρ Νταλί (1954) με τίτλο Young Virgin Auto sodomized by the horn of her own chastity

69 σχόλια:

  1. Υπέροχο κείμενο. Εγώ είδα το όλο θέμα από μία τελείως διαφορετική οπτική -και τοπική εν μέρει- αλλά εσύ μέσα στο σκανδαλώδες τοπίο των ημερών ξεκίνησες από το πιο τρελό διδακτορικό που ακούσαμε ποτέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και όχι τίποτε άλλο, το ακούει η γυναίκα μου που είναι -σε πρώτο πτυχίο νηπιαγωγός- και δεν της αρκεί το Δημαρχείο και μου ζητά να γίνω Πρωθυπουργός για να γίνει κι εκείνη γιατρός-χειρουργός και διδάκτωρ στην ίδια τετραετία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ καλά δομημένο το κείμενο, με λογικό σκεπτικό. Ομως το πρόβλημα δεν είναι εάν φταίει η Νατάσα. Η διάβρωση των μεγάλων κομμάτων είναι δεδομένη.
    Κατά τη άποψη μου το μεγαλύτερο πρόβλημα που έχει βγή έως τώρα, είναι το πόσο έχουν ασελγήσει οι....αδέκαστοι δικαστές που προφυλάκισαν την κ. Τσέκου, χωρίς καμμία ουσιαστική αντίδραση απο την κοινωνία, το ΔΣΑ κτλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χαρντ ροκ Αλληλούια!

    Αχ, πατρίδα πως πονώ θολοκουλτούρα σε αγαπώ!

    Και μετά ψάχνουμε γιατί αυτή χώρα είναι για τα μπάζα, για τον βούρτσο καβάλα και άλλα τέτοια συγκλονιστικά και βαθυστόχαστα.

    Ντήαρ Αθεό, η Ζιμπάμπουε είναι μέλος της Βρετανικής κοινοπολιτείας. Δεν υπάρχει κανείς κει κατ', που να παίρνει ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟ 2 χρόνια ΠΡΙΝ πάρει πτυχίο διότι έχει ανοιχτόχρωμα μάτια που πολύ αρέσουν στους ΕΛ.

    Αστα βράστα, άμα δεν έχεις γνωστούς στα πόστα κομπόστα για να μασήσεις τα δανεικά με τα οποία ζει αυτό το προτεκτοράτο h ΕΛ-λας βράστα.

    Καλή χρονιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αθεόφοβε, τι να πω.
    Αν και δεν φταίω, κόλλησα στον τοίχο.
    Φοβάμαι μόνο μην το διαβάσει κανένας φοιτητής της ιατρικής και ψάχνει βιβλιογραφία για το "πως γίνεσαι γιατρός Νατάσσα".
    Κι επίσης, ούσα μόνιμη υπάλληλος σε κρατικό φορέα (νοσούντας κι αυτός), με κάνεις και φοβάμαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η εντελώς σύγχρονη ελληνική ιστορία διδάσκει ότι αυτοί που ξενοπηδάνε είναι οι διοικητές ΔΕΚΟ (Βαρθολομαίος) και οι γενικοί γραμματείς (Ζαχόπουλος) ασχέτως αν έχουν τα χάλια τους (παραπανίσια χρόνια ο ένας, παραπανίσια κιλά ο άλλος) βγάζω το συμπέρασμα ότι χωρίς μία φετούλα εξουσίας δεν έχουμε καμία τύχη εμείς οι φτωχοί πολίτες... Καθότι οι γκόμενες, τα παλιά τα χρόνια, έπεφταν με κανά κοσμηματάκι, τώρα θέλουν διορισμό κι άλλα τέτοια εξωγήινα! Από την άλλη όταν βλέπεις και τα παρεπόμενα (τον ένα τον καθάρισε ο κερατάς σύζυγος, ο άλλος βούτηξε οικειοθελώς) λες πάλι καλά είμαστε... Και παρηγοριόμαστε...

    Περιττό να πω πόσο γέλασα με το άρθρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν ξέρει κανείς με την ιστορία της Νατάσας αν πρέπει να βάλει τα γέλια ή τα κλάματα... ό, τι κι απ' τα δυο αν διαλέξει πάντως θα του πάρει ώρα να σταματήσει.

    Καλή σου χρονιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. δείμος-
    Ούτε ψύλλος στο κόρφο σου !
    Αν δεν γίνεις πρωθυπουργός θα αποκτήσει δικτατορικό στη γκρίνια !
    Τουλάχιστον όμως νομάρχης μπορείς να γίνεις,ένα ροζ πουκάμισο χρειάζεσαι μόνο!

    πρεσβύωψ-
    Μα αν δεν την προφυλάκιζαν υπήρχε ο κίνδυνος να αρχίσει να μιλάει!

    polsemannen-
    Ζητώ συγνώμη για την Ζιμπάπουε,για το Τόγκο έχεις αντίρρηση;

    vassia-
    Απαξ και είσαι μόνιμη μη φοβάσαι τίποτα,εδώ και τους εφοριακούς που έπιασαν με τα χρήματα στα χέρια έξω τους άφησαν.

    αταίριαστος-
    Την σήμερον ημέρα άμα δεν μπορείς να διορίσεις πηδάς τελικά μόνο την σύζυγο!

    gerasimos-
    Υπάρχει και ο κλαυσίγελος που τα λέει όλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μετά την τεράστια επιτυχία της ταινίας "Υπολοχαγός Νατάσσα",
    προτείνω στον Φώσ-κωλο να κινηματογραφήσει την ταινία "Ιατρός χωρίς σύνορα Νατάσσα"!!
    Θα γίνει η φαντασίωση όλου του αρσενικού πληθυσμού με το άσπρο συνολάκι ραμμένο από τον Αρμάνι σε γήινα χρώματα που θα αναδεικνύουν την επιστημονική της κατάρτιση αλλά και τον λεπτό της χαρακτήρα.
    Δηλαδή ο Καρεμπε και ο Μπέκαμ είναι καλύτεροι από τον Κωστάκη μας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Φίλε Αθεόφοβε, εδώ θα γράψω, με αλαζονεία ίσως, ότι ανήκω στους μόνιμους που χαλάνε την πιάτσα, και νιώθω πολύ υπερήφανη γι αυτό, παρ' ότι μου έχει στοιχίσει την εξέλιξη.
    Πάντα, λόγω ίσως ενοχών - όχι προσωπικών - νιώθω την ανάγκη να υπερασπίζομαι όλους εκείνους που τιμούν το επάγγελμα τους.
    Ας μου επιτρέψεις να το ξανακάνω. :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αυτοί εδώ έκαναν σε 4 χρόνια όσα έκαναν οι άλλοι σε 20.
    Είναι μια πρόοδος κι αυτό. Πρέπει να τους το αναγνωρίσουμε.
    Όπως πρέπει να τους αναγνωρίσουμε ότι έμαθαν στους νεότερους τι σημαίνει Δεξιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αυτό πάντως περί νομάρχη, είναι ιδιαιτέρως προσβλητικό, αν σκεφτείς ποιού θέση πρέπει να πάρω και με τι λαϊκισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Είναι άδικο το σχόλιο για τους καθηγητές της ιατρικής σχολής. Η Νατάσσα ξεκίνησε το διδακτορικό ως συνήθως άλλωστε, με το πτυχίο της νηπιαγωγού. Δεν της χαρίστηκε κανείς. Σε μία σχολή όπου οι τηλεφωνικοί κατάλογοι όσο αφορά τα επώνυμα των καθηγητών παραμένουν ίδια τα τελευταία πενήντα χρόνια, η κυρία δεν κατόρθωσε ν' αρπάξει πανεπιστημιακή καρέκλα. Ακόμα, εννοείται...

    Να είσαι καλά αθεόφοβε πολύ το διασκέδασα.

    ΒΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Το κείμενο άπαιχτο.
    Με γειά και με χαρά το δύο οχτώ.
    Επίσης βγαίνει και το ηθικό δίδαγμα
    Το πολύ φαί, σώνει τον αφέντη.
    Γιά το Νατάσα τώρα .
    Εμένα δε μου κάνει εντύπωση που αυτοί οι αρχοντάθρωποι την έκαναν μαντάμ κιουρί.
    Ούτε που αυτο το πράμμα το αποδέχτηκε.
    Μου κάνει εντύπωση που ούτε η αριστερά, ούτε η πιό αριστερά την έκραξε οσο έπρεπε.
    δ.

    υ.γ ξέχασες τον καθηγητή της χειρουργικής που έκατσε και τουβγαλε ένα καρουμπαλολίπωμα απ το σβέρκο , και φώναξε και την τηλεόρασι να το δείξει.ΦΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Θα σου πω 5 πραγματάκια...
    1. Όποιος προέρχεται από κατατακτήριες στην ιατρική μπορεί να κάνει παράλληλα με την σχολή και διδακτορικό ... και επειδή το διδακτορικό είναι από 3 έως 5 χρόνια... σημαίνει ότι το τελειώνει πριν πάρει το πτυχίο της. Είναι νόμιμο. Έτσι θα πράξω και εγώ σε λίγο καιρό.

    2. Διερωτήθηκες ποτέ γιατί η Νατάσσα πήγε να σπουδάσει στην Θεσσαλονίκη και όχι στην Αθήνα ώστε να είναι κοντά στον σύζυγο της?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από σχολή νηπιαγωγών δεν προβλέπονται κατατακτήριες σε ιατρικές σχολές. Τελεία και παύλα. ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΑΥΡΗ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΟΝΕΙΔΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ!!!

      Διαγραφή
  16. Αθεόφοβε, πολύ καλογραμμένη σύνοψη των γεγονότων.
    Με πολύ χιούμορ. Να είσαι καλά.
    Έχω μεγάλη περιέργεια για τη συνέχεια. Ξέρεις, πάντα ελπίζω ....
    Καλή χρονιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. kapetanios-
    Γιατί ο Φωσκωλος,ο Μυλωνάς δεν σου αρέσει;

    vassia-
    Αν αυτό το κράτος δουλεύει οφείλεται στους μόνιμους υπαλλήλους του που δουλεύουν με ευσυνειδησία από προσωπική επίγνωση των υποχρεώσεων τους.Και αυτοί είναι οι περισσότεροι δυστυχώς όμως ,όπως παντού,την γενικότερη είκόνα που έχει ο κόσμος την σχηματίζει από τα γαϊδούρια που υπάρχουν παντού και από τις κομματικές διοικήσεις που διοικούν και αδιαφορούν .
    Και αυτά τα ξέρω και εγώ από μέσα όπως και την αδυναμία του κρατικού μηχανισμού να ξεφορτωθεί όλα αυτά τα γαϊδούρια που συνήθως έχουν και κομματική κάλυψη.

    b.b.chris-
    Έχεις απόλυτα δίκιο,στην πρώτη τριετία θα μάθουν τι σημαίνει δεξιά,στην δεύτερη θα το εμπεδώσουν!

    δείμος-
    Ζητώ ταπεινά συγνώμη που σε πρότεινα για νομάρχη Θεσ/νίκης !
    Για δήμαρχος τι θα έλεγες;

    vasikos-metoxos-
    Γιατί υποψιάζομαι ότι μόλις τελειώσει την ειδικότητα μπορεί να δούμε κάπου λέκτορα;
    Η διατριβή της χρειαζόταν μόνο.

    demetrat-
    Τα μεν της Νατάσας μπορεί να είναι κραυγαλέα αλλά είναι νομότυπα,για τα υπολοιπα βλέπεις ότι έχουν γίνει ερωτήσεις στη Βουλή.
    Όσο για την τηλεοπτική εγχείρηση δεν υπάρχει κανένας καθηγητής που θα καθόταν να του βγάλει τίποτα η Νατάσα.
    Ενας ειδικευόμενος μαζί της ήταν από το ίδιο τμήμα,η δε όλη εγχείρηση είναι από αυτές που δίνουν για εκπαίδευση στους φοιτητές στα τρίμηνα.

    θυμισου πως με λένε-
    Δεν είπα πουθενά πως ότι έγινε για την διατριβή είναι παράνομο.
    Δεν ξέρω όμως να έχει ξαναγίνει στο παρελθόν σε οποιαδήποτε Πανεπιστημιακή σχολή διατριβή χωρις να έχεις πάρει το πτυχίο της σχολής και ιδίως με ένα ερευνητικό θέμα που απαιτεί γνώσεις μαθημάτων όπως η νευρολογία και η παιδιατρική που διδάσκονται κοντά στο πτυχίο,δηλαδή μετα την απόκτηση της διατριβής!
    Μήπως θα ήταν λίγο κραυγαλέο να σπουδάζει στην Αθήνα και να κάνει συγχρόνως διατριβή στην Θεσ/νικη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. «AΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΟΡΘΗ (η γνώμη του), ΚΡΙΘΗΚΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ»...

    Αυτό έλεγε η κυβερνητική ανακοίνωση!!!
    Στάλθηκε στο «ψυγείο» ο Δασάρχης της Πάρνηθας, όχι γιατί έκανε το άλφα ή βήτα σοβαρό σφάλμα στην άσκηση των καθηκόντων του (που ΔΕΝ είναι η κατάσβεση των πυρκαγιών, αυτή είχε υπαχθεί στο τότε Υπ. Δημ. ...Αταξίας, από το Υπ. Γεωργίας, που υπάγονται οι Δασικοί) αλλά γιατί είπε ότι κάποια τμήματα του δρυμού της Πάρνηθας ΔΕΝ θα αναζωογονηθούν, επειδή η καταστροφή ήταν πολύ μεγάλη, έφτασε στις ρίζες...

    Και αυτό ήταν κακό για την κυβέρνηση. Και «τού 'κοψαν το κεφάλι». Σύνηθες θα πείτε... Ο παλιός Καραμανλής είχε πεί κάποτε ότι στην πολιτική υπάρχουν πράγματα που γίνονται και ΔΕΝ ΛΕΓΟΝΤΑΙ και άλλα που λέγονται και δεν γίνονται...

    Ο νεώτερος Καραμανλής όμως, πιθανότατα λόγω της ουσιαστικής απουσίας «αξιωματικής» αντιπολίτευσης, έχει αποθρασυνθεί εντελώς και ωμά, ωμότατα, «είπε» στον Δασάρχη (και σε κάθε άλλον δημόσιο υπάλληλο):

    Ξέρεις και κάνεις πολλά αλλά ΔΕΝ μάς βοηθάς να κοροϊδεύουμε τον κόσμο.
    Άρα δεν μάς κάνεις, κάτσε στη γωνία.

    Αυτό δεν σημαίνει το «απαράδεκτη επικοινωνιακά», δηλαδή προπαγανδιστικά , που λέγαμε παλιότερα (και ορθότερα και εντιμότερα...);;;
    Διαφωνεί κανείς;;;

    «Παιδιά σηκωθείτε να βγούμε στους δρόμους...».

    Όχι για να υπερασπιστούμε τον συγκεκριμένο Δασάρχη απλώς, του οποίου ο υπογράφων κάν δεν συγκράτησε το όνομά του ακούγοντας στο ραδιόφωνο την ανακοίνωση, αλλά το δικαίωμα κάθε δημόσιου υπάλληλου, κάθε πολίτη να ΜΗΝ είναι φερέφωνο της κυβερνητικής προπαγάνδας.

    Να δηλώσουμε την αντίθεσή μας σ' αυτή την ΩΜΗ φαυλότητα των κυβερνώντων, που τόσο "καλά" (και τόσο γρήγορα!!!) «αντέγραψαν» κάποιες, τις χειρότερες, πρακτικές, προηγούμενων...

    Διότι ΔΕΝ υπάρχει μεγαλύτερη, τερατωδέστερη, φαυλότητα από την παραπάνω κυβερνητική ενέργεια και, ακόμα περισσότερο, την ΕΠΙΣΗΜΗ ανακοίνωσή της.

    Τί τσιτουρίδηδες και μαγγίνες, τι βουλγαράκηδες, τί κουμπάροι και «δικά μας» πολυδωρικά παιδιά...

    Εδώ είναι το ζουμί:

Αυτοί που μάς κυβερνούν όχι μόνον κάνουν ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΝΕΝΤΙΜΕΣ πολιτικές (αλλά και κοινού ποινικού δικαίου κάποιοι...) ενέργειες, αλλά μάς λένε κι όλας ότι μάς θεωρούνε ΤΟΣΟ ΖΩΑ, ώστε να τις δηλώνουν δημόσια.

    "Παιδιά σηκωθείτε να βγούμε στους δρόμους...». Πραγματικούς ή ...internet-ικούς, ή και τα δύο, καλλίτερα!

    Αλλοιώς καθισμένοι σπιτάκι μας, ας αναφωνήσουμε, στεντορεία τη φωνή, ΤΟΙΟΥΤΟΣ ΕΠΡΕΠΕΝ ΗΜΙΝ ΑΡΧΙΕΡΕΥΣ !!!

    Καλή Χρονιά!

    3-1-08
    Ν.Α. Λάμπης

    Υ.Γ.
    Εγώ άρχισα στέλνοντας το παρόν προς «πάντα» μπλογκίστα. Αν δεν διαφωνείτε, κάντε το ίδιο. Φάνηκε να πιάνει λίγο τόπο σε άλλες περιπτώσεις... κι όχι μόνον ...ιστότοπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Πολύ ευστοχο και δηκτικο το "νοητικο αλμα".
    Η μωροφιλοδοξία της Νατασας ξεπερνά καθε οριο.Το προβλημα είναι οτι υπάρχουν παμπολλοι αδαείς περί του αληθινου κόπου και χρόνου που απαιτουνται για να γινουν ολα αυτά στην Ιατρικη κι επειδη ειναι και ευειδής και εχει συμπαθητικο χαμογελο και καλα χτισμενο "προφιλ",τα πιστευουν!
    Βεβαια δεν ειναι το μόνο supergirl της Ιατρικης.Πολλά απ τα σημερινά μελη ΔΕΠ,με ονόματα που -ολως τυχαίως υπηρχαν στους καταλογους ΔΕΠ εδω και 30 χρονια-εχουν κανει παρομοια "κατορθωματα":
    δηλαδη ταυτοχρόνως
    -να υπηρετουν την στρατιωτικη τους θητεία
    - να "γραφουν" τον χρονο της υποχρεωτικης υπηρεσίας υπαιθρου,ητοι,αγροτικου
    -και να κανουν μετεκπαιδευση ή/και ερευνα στο Εξωτερικό.
    Αρκεί παντα να εχει κανεις τα "σωστά γονιδια".
    Οσο για το ποιον των φιλων του Ζαχοπουλου εχεις δικιο.Και γω ενιωσα καταπληξη οταν διαβασα τον διορισμο του κ.Μυλωνά των γνωστων ταινιών...
    Εγω προσπαθησα να δω το θεμα απ την καθαρα ανθρωπινη(αδυναμη) πλευρά,εδω
    http://squarelogic.blogspot.com/2007/12/blog-post.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Αν ο Τσίπρας κατέβηκε σε κεντρικό Δήμο, ίσως κι εγώ όταν μεγαλώσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Είμαι υπέρ του ποιοτικού κινηματογράφου..

    ( πάντως ενίσταμαι στο ισχυρισμό σου ότι πρέπει να πηδάμε μόνο μόνιμες. Καλύτερα είναι να πηγαίνεις από πέσιμο( για το χέσιμο δεν το συζητάμε) παρά από ξύλο, σαν τον Γιάννης πχ τον Βαρθολομαίο. Μόνιμη ήταν η λεγάμενη αλλά....)
    Καλημέρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Τι πάθατε όλοι με τον Τσίπρα μπρε δείμο !
    :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Είχα διαβάσει το ποστ σου χωρίς να αφήσω σχόλιο γιατί βασικά συμφωνώ με την αποψη που παρουσιάζεις.
    Η βαθύτερη ουσία του δικού μου ποστ είναι, αν αφαιρέσεις το σατυρικό της μέρος, ότι η εξουσία άλλάζει τους ανθρώπους.
    Η Νατάσα πχ θα ήταν μια επιτυχημένη νηπιαγωγός,ο Ζαχόπουλος ένας φιλόλογος συνδικαλιστής πιθανώς χωρίς εξωσυζυγικές σχέσεις και χωρίς προβλήματα ,η Τσέκου μια αρχαιολόγος προφανώς καλή στη δουλειά της που κάπου θα είχε βρεί μια θέση και ο Μυλωνάς ένας σκηνοθέτης καλός στο είδος του γιατί έτσι και αλλιώς κάποιος θα κάνει και αυτή την δουλειά.
    Όλοι τους όμως θέλησαν ή βρέθηκαν σε θέσεις πάνω από το επίπεδο των ικανοτήτων τους.
    Όσο για το ίδιο το γεγονός της απόπειρας η προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι κατα πάσαν πιθανότητα ή όλη ιστορία οφείλεται σε εκδίκηση .
    Είναι γνωστή η εκτίμηση που έχω στην ΝΔ και τους ανθρώπους της αλλά στην περίπτωση εδώ αν υπήρχαν στοιχεία καταχρήσεων του Ζ. η Τσέκου λόγω της σχέσεως μαζί του δεν θα έβγαζε αυτά στη φόρα αντί για ερωτικές σκηνές που εμπλέκεται και η ίδια;
    Εάν υπάρχουν καταχρήσεις αποκλείεται να τις έκανε μόνος του οπότε η κομματική μηχανή θα έκανε τα αδύνατα δυνατά να τις καλύψει και τελικά θα το πετύχαινε.
    Δεν αυτοκτονεί λοιπόν κανένα άτομο εξουσίας για τέτοιο λόγο, αυτοκτονεί όμως αν τον κάνουν ρεζίλι δημοσίως από όσα έχει πεί ή κάνει σε μία ερωτική εξωσυζυγική σχέση ιδίως όταν ο περίγυρος του είναι ακρως συντηρητικός.
    Θυμηθείτε τι έγινε με την αντίστοιχη κασέτα γνωστού τραγουδιστη και συνθέτη με αντίστοιχο περιεχόμενο και πόσο του στοίχισε σε προσωπικό επίπεδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. δείμος-
    kapetanios-
    Γράφατε και οι δύο όταν απαντούσα στο σχόλιο του squarelogic.

    Πάντως ο Τσίπρας είναι τελικά το μόνο νέο πρόσωπο που έχει εμφανιστεί στην πολιτική με κάποια βαρύτητα στο λόγο γιατί δυστυχώς όλα τα κόμματα πάνε να ανανεωθούν με τηλεοπτικές ή γοητευτικές χαριτόβρυτες περσόνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Πιστεύετε τελικά , πως ο Ζαχόπουλος πήδηξε απο το παράθυρο, μόνο γιά το ρόζ της ιστορίας;
    Γιατί από ό,τι μαθαίνουμε γιαυτόν δε φαίνεται να ήταν και πολύ ευαίσθητο κορμί.
    Εγώ υποθέτω πιο χοντρα πράμματα.
    ας πουμε, κάποιος του την έστησε για να πλήξει τον Καραμανλάκο και να βγει μπροστά, μέσα στις πηδικουλιές ακουστήκανε ΤΑ άιρα και κάιρα για τον πρωθυχοντρό, και μετα ποιος παίρνει το ρίσκο να δημοσιοποιήσει πράμματα που μπορει να ρίξουν μιά κυβέρνησι;
    Γιαυτό σαλτάρισε ο ξυγκάτος λέω εγώ.
    Και με το σάλτο τους χάλασε τη μαρμίτα εκει στου Μαξίμου.
    δ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. "Όλοι τους όμως θέλησαν ή βρέθηκαν σε θέσεις πάνω από το επίπεδο των ικανοτήτων τους."
    Σωστή και ενδιαφερουσα κι αυτη η οπτική γωνία.Βεβαια δεν ειναι κακο να επιδιωκει κανεις το κατι παραπανω στην ζωή του και πρεπει να ομολογησουμε οτι η κριση μας σχετικα με "το επιπεδο των ικανοτητων τους"ερχεται συνηθως εκ των υστερων,αφου δηλ.γνωριζουμε μια αναλογη καταληξη-φιασκο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. α,και θα παρακαλεσω αλλη φορά να αφηνετε σχολιο.Παντα μ'ενδιαφερει η οπτικη σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Κάθησα και τόψαξα γιατί δεν το πίστευα για το ντοκτορά της Νατάσας,νόμιζα ότι είχε παιδαγωγικής αλλά έσφαλα οικτρα και σας επιβεβαιώνω πλήρως παραδίδοντας στους αναγνώστες σας το λήμμα στο Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης
    Τέλος πάντων όντας Διδάκτωρ Χειρουργικής δεν ξέρω πολλούς από τους εξουσιομανείς και Οιδιπόδιους κατεργαρέους να ήθελαν να χειρουργηθούν από την "συνάδελφο" Τι να πω αυτός ο εσμός παρατρεχάμενων ξελιγομένων ανεγκέφαλων μόνο απέχθεια μου προκαλούν. Η συμμετοχή του Ζαχόπουλου σε εταιρείες όπως η ΕΛΛΗΝΟΤΕΧΝΙΚΗ κρύβουν για τον διερευνούντα εισαγγελέα το μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Το γιατί έπεσε το σκέπαστρο της Σαντορίνης και σκότωσε τον Αγγλο τουρίστα ακόμα δεν έχουν αποδωθεί ευθύνες. Αλήθεια οι 55 του Αρείου Πάγου για τις εκκρεμείς χρόνια υποθέσεις που απολογούνται;;;;
    Τα σέβη μου και τις ευχές για το νέο χρόνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Δεν συμφωνώ με πολλούς από εσάς. Δεν καταλαβαίνω το εξής: Είναι η πρώτη που λαμβάνει διδακτορικό δίπλωμα από γνωστικό αντικείμενο που δεν το έχει σπουδάσει προπτυχιακά? Στην Σχολή Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών,ελάχιστοι είναι Ψυχολόγοι, άσχετα αν διδάσκουν εφαρμοσμένα μαθήματα. Πρόκειται για ανθρώπους που έχουν ένα πτυχίο στην Χ σχολή και Διδακτορικό στην Ψυχολογία. Πρέπει ο Διδάκτωρ Ψυχολογίας αν είναι Ψυχολόγος? ΟΧΙ ! Δεν μπορεί κανείς αν μελετήσει τις επιπτώσεις ενός νευρολογικού συνδρόμου στην αυτοεκτίμηση των παιδιών ? (λέω ένα παράδειγμα, δεν ξέρω τι έκανε η κυρία, ούτε διάβασα την διατριβή της). "Η αλήθεια είναι ότι
    Έγινε διδάκτωρ το 2002 πριν να πάρει το πτυχίο του τμήματος που σπούδαζε που το πήρε το 2004!!" Δεν καταλαβαίνω που είναι το πρόβλημα?
    Φυσικά υπάρχουν και μερικά ζητήματα που είναι παράξενα αν θελήσουμε αν ασχοληθούμε με αυτή την ιστορία. Η κυρία έχει 2 δημοσιεύσεις (http://rsx.sagepub.com/cgi/content/abstract/14/7/667 και http://www.sciencedirect.com/science?_ob=ArticleURL&_udi=B6SYR-4G24XJR-2&_user=10&_rdoc=1&_fmt=&_orig=search&_sort=d&view=c&_acct=C000050221&_version=1&_urlVersion=0&_userid=10&md5=64a27714debed988ac584d9ded9132c4 )στις οποίες είναι προτελευταίο όνομα. Για αυτούς που δεν ξέρουν η σειρά στα ονόματα που εμφανίζονται στην δημοσίευση αντιστοιχούν στην συμμετοχή. Και στις 2 δημοσιεύσεις είναι τελευταίο όνομα. Αυτό δεν θα έπρεπε να έπρεπε να είναι έτσι. Πες ότι σε ρίξανε οι καθηγητές, επειδή είσαι ανίσχυρη, δεύτερο όνομα θα έπρεπε να είσαι, όχι πέμπτο. Παρακολούθησα το θέμα και είδα ότι κάποια κυρία Ευγενία Σπανδού φαίνεται αν είναι η κύρια ερευνήτρια http://www.sciencedirect.com/science?_ob=ArticleURL&_udi=B6SYR-4D2WN14-3&_user=10&_origUdi=B6SYR-4G24XJR-2&_fmt=high&_coverDate=09%2F24%2F2004&_rdoc=1&_orig=article&_acct=C000050221&_version=1&_urlVersion=0&_userid=10&md5=e121dc7c8758284f268c65f871a59391 ).
    Αυτά σχετικά με τη διατριβή της, μπορεί όντως να βοηθήθηκε, Αν δεν έχει κανείς στοιχεία όμως είναι μικροπρεπές να αφήνει υπονοούμενα στον αέρα σαν τους δημοσιογράφους μερικών δελτίων ειδήσεων. Γιατί η επιχειρηματολογία κατά τ΄άλλα αυτών που βλέπουν σκάνδαλο είναι σαθρή. Επίσης ένα τελευταίο σχόλιο.Όλοι που έχουν πάρει διδακτορικό στην ιατρική ή σε κάποιο μη θεωρητικό πεδίο ξέρουν ότι δεν χρειάζονται φιλολογικά χτενίσματα. ¨Ελεος ! Πολύ κακία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Δεν συμφωνώ με πολλούς από εσάς. Δεν καταλαβαίνω το εξής: Είναι η πρώτη που λαμβάνει διδακτορικό δίπλωμα από γνωστικό αντικείμενο που δεν το έχει σπουδάσει προπτυχιακά? Στην Σχολή Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών,ελάχιστοι είναι Ψυχολόγοι, άσχετα αν διδάσκουν εφαρμοσμένα μαθήματα. Πρόκειται για ανθρώπους που έχουν ένα πτυχίο στην Χ σχολή και Διδακτορικό στην Ψυχολογία. Πρέπει ο Διδάκτωρ Ψυχολογίας αν είναι Ψυχολόγος? ΟΧΙ ! Δεν μπορεί κανείς αν μελετήσει τις επιπτώσεις ενός νευρολογικού συνδρόμου στην αυτοεκτίμηση των παιδιών ? (λέω ένα παράδειγμα, δεν ξέρω τι έκανε η κυρία, ούτε διάβασα την διατριβή της). "Η αλήθεια είναι ότι
    Έγινε διδάκτωρ το 2002 πριν να πάρει το πτυχίο του τμήματος που σπούδαζε που το πήρε το 2004!!" Δεν καταλαβαίνω που είναι το πρόβλημα?
    Φυσικά υπάρχουν και μερικά ζητήματα που είναι παράξενα αν θελήσουμε αν ασχοληθούμε με αυτή την ιστορία. Η κυρία έχει 2 δημοσιεύσεις (http://rsx.sagepub.com/cgi/content/abstract/14/7/667 και http://www.sciencedirect.com/science?_ob=ArticleURL&_udi=B6SYR-4G24XJR-2&_user=10&_rdoc=1&_fmt=&_orig=search&_sort=d&view=c&_acct=C000050221&_version=1&_urlVersion=0&_userid=10&md5=64a27714debed988ac584d9ded9132c4 )στις οποίες είναι προτελευταίο όνομα. Για αυτούς που δεν ξέρουν η σειρά στα ονόματα που εμφανίζονται στην δημοσίευση αντιστοιχούν στην συμμετοχή. Και στις 2 δημοσιεύσεις είναι τελευταίο όνομα. Αυτό δεν θα έπρεπε να έπρεπε να είναι έτσι. Πες ότι σε ρίξανε οι καθηγητές, επειδή είσαι ανίσχυρη, δεύτερο όνομα θα έπρεπε να είσαι, όχι πέμπτο. Παρακολούθησα το θέμα και είδα ότι κάποια κυρία Ευγενία Σπανδού φαίνεται αν είναι η κύρια ερευνήτρια http://www.sciencedirect.com/science?_ob=ArticleURL&_udi=B6SYR-4D2WN14-3&_user=10&_origUdi=B6SYR-4G24XJR-2&_fmt=high&_coverDate=09%2F24%2F2004&_rdoc=1&_orig=article&_acct=C000050221&_version=1&_urlVersion=0&_userid=10&md5=e121dc7c8758284f268c65f871a59391 ).
    Αυτά σχετικά με τη διατριβή της, μπορεί όντως να βοηθήθηκε, Αν δεν έχει κανείς στοιχεία όμως είναι μικροπρεπές να αφήνει υπονοούμενα στον αέρα σαν τους δημοσιογράφους μερικών δελτίων ειδήσεων. Γιατί η επιχειρηματολογία κατά τ΄άλλα αυτών που βλέπουν σκάνδαλο είναι σαθρή. Επίσης ένα τελευταίο σχόλιο.Όλοι που έχουν πάρει διδακτορικό στην ιατρική ή σε κάποιο μη θεωρητικό πεδίο ξέρουν ότι δεν χρειάζονται φιλολογικά χτενίσματα. ¨Ελεος ! Πολύ κακία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. demetrat-
    Μέχρι στιγμής δεν έχει βγεί κάτι άλλο από την ιστορία και βέβαια τίποτα δεν αποκλείω για το μέλλον.

    squarelogic-
    Δυστυχώς κανείς δεν γνωρίζει το όριο των ικανοτήτων του.

    dionysos-
    Να διορθώσω δεν είναι διδάκτωρ Χειρουργικής είναι διδάκτωρ Ιατρικής.
    Ευχαριστώ για το Κέντρο Εθνικής Τεκμηρίωσης που δεν το είχα σκεφτεί να το δώ.
    Δυστυχώς όμως δεν έχει ψηφιοποιηθεί ακόμα η διατριβή ώστε να μπορέσει κανείς να την διαβάσει.
    Πάντως με συγκίνηση είδα την δική μου και της γυναίκας μου!

    ke-
    Δεν γνωρίζω τι γίνεται στο τμήμα ψυχολογίας αλλά στην Ιατρική ,από όσο τουλάχιστον ξέρω δεν έχει ξαναγίνει ούτε στα παιδιά των καθηγητών να περάσουν διατριβή πριν να τελειώσουν.
    Δεν είχα σκοπό να μπώ σε λεπτομέρειες άλλά για να γίνει κατανοητό ότι για να κάνεις μια διατριβή πρέπει τουλάχιστον να έχεις διδαχτεί αυτά που θα δουλέψεις παραθέτω τον πλήρη τίτλο της διατριβής.

    Η επίδραση των κυτταροπροστατευτικών ουσιών σε ανώτερες φλοιικές λειτουργίες - συμπεριφορά - κάτω από συνθήκες ισχαιμίας - υποξίας : πειραματική μελέτη σε επιμύες.

    Άμα λοιπόν δεν έχεις διδαχτεί ακόμα τι είναι κυτταροπροστατευτική ουσία ή ποιά είναι η λειτουργία του φλοιού πως θα θα τα μελετήσεις και πειραματικά μάλιστα;
    Όσο για τις εργασίες που έχει για να μην ψάχνετε τις έχω βρεί.
    Υπάρχουν 3 δημοσιεύσεις που ενώ οι δύο προέρχονται από την διατριβή είναι 6η στην σειρά, γιατί προφανώς η πρώτη είναι η ουσιαστική ερευνήτρια.
    Αυτές είναι:
    1: Spandou E, Soubasi V, Papoutsopoulou S, Augoustides-Savvopoulou P, Loizidis T,
    Pazaiti A, Karkavelas G, Guiba-Tziampiri O. Neuroprotective effect of long-term MgSO4 administration after cerebral hypoxia-ischemia in newborn rats is related to the severity of brain damage.Reprod Sci. 2007 Oct;14(7):667-77.

    2: Spandou E, Papadopoulou Z, Soubasi V, Karkavelas G, Simeonidou C, Pazaiti A,
    Guiba-Tziampiri O. Erythropoietin prevents long-term sensorimotor deficits and brain injury
    following neonatal hypoxia-ischemia in rats.Brain Res. 2005 May 31;1045(1-2):22-30.

    3: Bramis J, Zacharatos P, Papaconstantinou I, Kotsinas A, Sigala F, Korkolis DP,
    Nikiteas N, Pazaiti A, Kittas C, Bastounis E, Gorgoulis VG. E2F-1 transcription factor immunoexpression is inversely associated with tumor growth in colon adenocarcinomas.
    Anticancer Res. 2004 Sep-Oct;24(5A):3041-7.
    Η τρίτη προέρχεται από το Λαϊκό που κάνει ειδικότητα ,αλλά έχει δημοσιευτεί πρίν να πάει ακόμα εκεί και από δύο μάλιστα χειρουργικές κλινικές!

    Υπάρχουν και 2 ανακοινώσεις σε συνέδρια που είναι πρωτο όνομα και σχετίζονται με την διατριβή.

    Pazaiti A, Spandou E, Karkavelas G, Georgiou T, Karalis P, Melios G, Soubasi V (2004) “Sensorimotor function and neuropathology for the evaluation of long lasting consequences following hypoxic – ischemic (HI) neonatal brain injury and after MgSO4 treatment”, PEDIATRIC RESEARCH 55(4): 75A 424 Part 2 Suppl. S APR 2004

    Pazaiti A, Spandou E, Karalis P, Georgiou T, Melios G, Soubasi V (2004) “Long term learning impairment following neonatal hypoxic – ischemic (HI) brain insult in rats is not affected by MgSO4 treatment”, XIX European congress of perinatal medicine, Athens October 2004

    Όσο για το φιλολογικό χτένισμα δεν αναφέρεται επικριτικά ίσα ίσα που το θεωρώ υπεύθυνη πράξη για όποιον δεν είναι φιλόλογος.
    Αναφέρεται γιατί ήταν η αφορμή της στενής σχέσης με τον Ζαχόπουλο με ανταμοιβή του την Γενική Γραμματεία.

    Γράφεις:
    Γιατί η επιχειρηματολογία κατά τ΄άλλα αυτών που βλέπουν σκάνδαλο είναι σαθρή.
    Αν μετά όλα αυτά που είναι από κάθε μεριά τεκμηριωμένα εσύ δεν βλέπεις σκάνδαλο φαίνεται ότι έχουμε διαφορετική αντίληψη για το τι είναι σκάνδαλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Δεν έκανα κανένα σχόλιο πάνω στο αν είναι σκάνδαλο ή όχι. Για όσους παροικούν την Ιερουσαλήμ, αυτά που αναφέρεις είναι φυσικά γνωστά. Δεν είχα δει τον τίτλο της διατριβής της. Νόμιζα ότι είναι κάτι που αναφέρεται πάνω στην μέτρηση του "Long term learning impairment" πεδίο που είναι μεν άγνωστο στην εκπαίδευση ενός νηπιαγωγού, αλλά με λίγη καλή θέληση, πες ότι κάπως μαθαίνεται μετά από πού μεγάλη προσπάθεια (στο αρχικό σου σχόλιο ενημερώνεις ότι "...να μελετήσει την επίδραση της υποξαιμικής-ισχαιμικής εγκεφαλοπάθειας στις γνωσιακές λειτουργίες και τη νευρολογική ανάπτυξη των παιδιών της προσχολικής ηλικίας"). Τώρα που ανέφερες τον τίτλο της διατριβής όντως προβληματίζομαι και εγώ.
    Τέλος πάντων, η διαφωνία μου βρίσκεται στην επιχειρηματολογία σου ότι δεν μπορείς να έχεις διδακτορικό Ιατρικής χωρίς να είσαι γιατρός. Το μοναδικό που θα δεχόμουν ως σκάνδαλο είναι να γινόταν δεκτή χωρίς βασικό πτυχίο τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Τώρα το πως δίνονται τα διδακτορικά, το ξέρουμε όλοι.
    Η κακεντρέχεια σε πολλά μηνύματα που διάβασα με ενοχλεί. Πολύ κακία με έναν άνθρωπο που δεν έχει αποδειχθεί ότι έκανε κάτι παράνομο. Ας τα βάλουν με τον Καραμανλή αν δεν τον συμπαθούν.Το επιχείρημα σου όμως ότι "Δεν ξέρω όμως να έχει ξαναγίνει στο παρελθόν σε οποιαδήποτε Πανεπιστημιακή σχολή διατριβή χωρις να έχεις πάρει το πτυχίο της σχολής", μάλλον δείχνει χωρίς να θέλω να σε προσβάλω, απεναντίας σε διαβάζω τακτικά, ότι δεν έχεις τόσο καλή εικόνα του πανεπιστημίου. Είσαι άδικος δηλαδή ! Όσο για το υπόλοιπο του αρχικού σου κειμένου έχω να πω ότι έμεινα άφωνος όταν το διάβασα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Εχω πολύ καλή γνώση του Πανεπιστημίου από παιδί γιατί ο πατέρας μου ήταν κάπου 30 χρόνια Πανεπιστημιακός.
    Έχω περάσει μια 5ετια της ζωής μου σε Πανεπιστημιακό τμήμα και έφυγα από αυτό,ενώ θα μπορούσα να μείνω, γεμάτος αηδία. Στενοί μου φίλοι είναι καθηγητές Πανεπιστημίου και όπως καταλαβαίνεις ξέρω από πρώτο χέρι τι γίνεται στο Πανεπιστήμιο και ποιά είναι η κατάσταση που επικρατεί σήμερα εκεί.
    Υπάρχουν εξαιρετικοί επιστήμονες σ΄ αυτό μαζί με άλλους που είναι ανεκδιήγητοι.
    Εκτός των άλλων οι κομματικές εξαρτήσεις δυστυχώς παίζουν καθοριστικό ρόλο σε εκλογές καθηγητών,πρυτάνεων κτλ.
    Η Νατάσα λοιπόν που μου είναι προσωπικά συμπαθής σαν άτομο, δεν θα είχε καταφέρει ίσως ούτε να μπεί με κατακτήριες εξετάσεις στην Ιατρική αν δεν ήταν γυναίκα του Καραμανλή.
    Και δυστυχώς και γι΄αυτήν ισχύει ότι για την γυναίκα του Κάισαρα.

    Γράφεις:
    Τέλος πάντων, η διαφωνία μου βρίσκεται στην επιχειρηματολογία σου ότι δεν μπορείς να έχεις διδακτορικό Ιατρικής χωρίς να είσαι γιατρός.

    Επαναλαμβάνω ότι κάτι που είναι νόμιμο δεν σημαίνει ότι δεν είναι κραυγαλαίο και χαριστικό.
    Εάν λοιπόν γνωρίζεις κάποια αντίστοιχη περίπτωση γραψε την να την μάθουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Nice posting, thank you,

    Happy New Year! And best wishes for a healthy and successful 2008

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ομολογώ...δεν έχεις το Θεό σου!!!!
    Καταξιωμένος ο Μυλωνάς στον τομέα του ,πάντως!Μπράβο!
    Το φιλμάκι με τη Νατάσα στο χειρουργείο είμαι βέβαιη πλέον ότι γυρίστηκε υπό τις σκηνοθετικές του υποδείξεις...το λιγότερο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ενδιαφέρον και ψυχαγωγικό το post σου. Συμφωνώ μαζί σου, ιδιαίτερα με την επεξήγηση που δίνεις σε αυτό με το σχόλιο των 4/1/2008 9:08 πμ.

    Και εγώ νομίζω ότι ο πυρήνας του θέματος ήταν η εκδίκηση. Πρέπει να είναι εξαιρετικά δυσάρεστο να θέλεις να γίνεις και εσύ "σαν τις άλλες" και να διαπιστώνεις εκ των υστέρων ότι έδωσες χωρίς να πάρεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ...Η προώθηση, βέβαια, με βάση τις διασυνδέσεις και τις γνωριμίες, είναι καθεστώς στην Ελλάδα και δεν εκπλήσσει κανέναν. Θλιβερό μεν, πανκοίνως γνωστό δε. Ποιοι αιφνιδιάζονται δυσάρεστα;

    Αυτοί που περιμένουν ή περίμεναν κάποια μεταβολή, κάποια αλλαγή προτεραιοτήτων και στοχεύσεων της ελληνικής Πολιτείας; Δικαιούνται. Αυτοί που απήλαυσαν τα αγαθά της ευνοιοκρατίας επί μία εικοσαετία από τους αδιαμφισβήτητους μαιτρ του είδους και σιγοτραγουδούν τώρα το "πάλι με χρόνους με καιρούς πάλι δικό μας (το κράτος) θα 'ναι"; Ε, όχι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Αθεόφοβε νομίζω ότι το ποστ με τα σχόλια πρέπει να σταλεί αμέσως στη Ραφήνα. Για να δουν οι ενδιαφερόμενοι κατά πρώτον ότι τους έχουμε πάρει χαμπάρι και κατά δεύτερον (και κυριότερο) ότι ο αθεόφοβος έχει στοιχεία. Εύγε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. η ψυχή μου το ξέρει-
    Το βίντεο αυτό είναι και το αθωότερο,απλά φαίνεται ότι αυτός που έκατσε και του έβγαλε το λίπωμα το διοχέτευσε στα κανάλια.
    Μάλλον θα ήθελε να δείξει ότι για την ΝΔ μπορεί και να γίνει θυσία!

    univers-
    Το πρόβλημα με αυτή την κυβέρνηση είναι ότι βγήκε με συνθήματα όπως κάθαρση και σεμνά και ταπεινά και κατάφερε με πρόγραμμα zip να κάνει σε 4 χρόνια ότι οι άλλοι σε 20!

    vasikos metoxos-
    Ο αθεόφοβος δεν έχει στοιχεία άλλα από αυτά που ό καθένας μπορεί να βρεί στο ιντερνετ και έχουν ήδη δημοσιευθεί, αλλά από ότι φαίνεται δεν ιδρώνει το αυτί κανενός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Τώρα γιατί μου έχει κάτσει, ότι για όλα φταίνε οι Αμερικάνοι;;
    Δεν τον θέλουν τον ανηψιό, γιατι τα έχει βρει με τον σπασίκλα τον Πούτιν.
    Οχι πως δεν έχεις δίκιο σε όσα γράφεις, αλλά πρώτη φορά γινονται ρεζίλι των σκυλιών οι πολιτικοί μας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. E,δεν φταίνε και οι Αμερικανοί επειδή ο γενικός γραμματέας υπουργείου θέλει να ξενοπηδήξει,τον διοικητή του ΙΚΑ τον σκοτώνει στο ξυλο ο απατημένος σύζυγος και η σύζυγος του πρωθυπουργού αποφασίζει στα 32 απο νηπιαγωγός να γίνει γιατρός !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Αγαπητέ Αθεόφοβε,

    Διαβάζοντας τις αράδες σου και τα σχόλια γιά το Εθνικό μας super girl δεν είδα πουθενά να αναφέρεται πως έγινε η εισαγωγή της στην Ιατρική. Άν έδωσε εισαγωγικές στην Ιατρική στα 30α της (και βάλε) και πέτυχε, τότε την αδίκησες που δεν το τόνισες ιδιαίτερα στο κατα τα άλλα λαμπρό βιογραφικό της.

    Αν όμως η εγγραφή της έγινε από κάποιο (γαλάζιο ?) παράθυρο (δεδομένου ότι από την παιδαγωγική δεν γίνονται μετεγγραφές στην Ιατρική) τότε αυτό μου μυρίζει Ποινικό (πλαστά πιστοποιητικά κλπ) και θα ήθελα κάποιος να μου το διευκρινίσει !

    ο συν-φαλακρός γείτων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Αγαπητέ μου φαλακρέ συνγείτονα

    Από ότι ξέρω η εισαγωγή της στην Ιατρική έγινε όχι με εισαγωγικές εξέτασεις αλλά με κατατακτήριες λόγω του ότι ήταν πτυχιούχος Ανωτάτης σχολής.
    Οι εξετάσεις αυτές γίνονται στην Θεσ/νικη με δύο καθηγητές ως βαθμολογητές.
    Τα ισχύοντα σήμερα που πιστεύω ότι ήταν λίγο πολύ τα ίδια και τότε είναι τα εξής:

    ΚΑΤΑΤΑΞΕΙΣ ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ ΑΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΏΝ ΣΧΟΛΩΝ, ΚΑΙ
    ΑΝΩΤΕΡΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΔΙΕΤΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥ
    Σύμφωνα με το Νόμο 3282/04 (ΦΕΚ 208 /1-11-04 τ. Α΄) το συνολικό ποσοστό των κατατάξεων των πτυχιούχων ΑΕΙ και Παραγωγικών Σχολών Αξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας και των πτυχιούχων ανώτερων σχολών διετούς κύκλου ( σύμφωνα με το άρθρο 6 της ΥΑ Φ.141.4/ Β3/2274/30-6-84 που κυρώθηκε με το Νόμο 1865 κατατάσσονται οι πτυχιούχοι Παιδαγωγικών Ακαδημιών, Σχολών Νηπιαγωγών, Εκκλησιαστικών Παιδαγωγικών Ακαδημιών,
    ανώτερων Εκκλησιαστικών Σχολών, Σχολών Νηπιοβρεφοκόμων και Σχολών
    Οικιακής Οικονομίας) είναι 2% επί του αριθμού εισακτέων δηλ.: 280 εισακτέοι Χ
    2%=5,6 θέσεις=6 θέσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Εκπληκτική ανάλυση!
    Το ηθικό δίδαγμα είναι ότι καλύτερο έχω ακούσει τον τελευταίο καιρό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. και για του λόγου το αληθές (σχετικά με τις ταινίες του κ. Μυλωνα), atheofobe βάλε link
    από το cine.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Όπως και στο link από τους σεναριογράφους που έχω βάλει στο όνομα του, έτσι και στο link που γράφει ο ανώνυμος αιδημόνως έχουν παραλειφθεί μερικά από τα αριστουργήματσα που έχει γυρίσει ο Μυλωνάς όπως ο παρθενοκυνηγός και ο παρθενοφάγος τα οποία αναφέρονται σε διάφορα άλλα μέρη όπως εδώ
    http://www.aegeantimes.gr/article.asp?id=20556&type=29

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Λοιπόν Αθεόφοβε μου καλέ, στις 30-12-2007 ανέβασα ανάρτηση με θέμα "Η απορία της χρονιάς". Η απορία ή μάλλον οι απορίες μου ήταν:
    Πώς μπήκε η κ. Παζαϊτη στην Ιατρική Σχολή με κανονικές πανελλήνιες εξετάσεις ή με κατατακτήριες;;; Και ο κ. Ζαχόπουλος πώς τη βοήθησε;;; Της έκανε ιδιαίτερα μαθήματα έκθεσης ή με άλλον τρόπο που δεν πάει το φτωχό μυαλό μου;;;
    Σ' ευχαριστώ μου έλυσες τις απορίες μου εδώ. Να είσαι καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Χαίρομαι που σου έλυσα την απορία χωρις να σου γεννήσω άλλη απορία όπως πχ αν είναι ευκολο να πετύχεις σε αυτές τις εξετάσεις με τον μεγάλο αριθμό υποψηφίων και τον πολύ μικρό αριθμό εισαγομένων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. "Είναι γνωστή η εκτίμηση που έχω στην ΝΔ και τους ανθρώπους της αλλά στην περίπτωση εδώ αν υπήρχαν στοιχεία καταχρήσεων του Ζ. η Τσέκου λόγω της σχέσεως μαζί του δεν θα έβγαζε αυτά στη φόρα αντί για ερωτικές σκηνές που εμπλέκεται και η ίδια;"

    Η γιαγιά μου πάντως που ψηφίζει ΝΔ, χέστηκε για τα 24.000 ευρώ το μήνα που τρώει ο γιος της καθηγήτριας της Νατάσας, ενώ όταν έμαθε για τα βίτσια του Ζαχόπουλου δήλωσε "να ψοφήσει το κάθαρμα".

    Αυτό νομίζω απαντά στο ερώτημά σου.

    Την τάξη και την ηθική θέλει ο κόσμος της ΝΔ, κανένας νεοδημοκράτης δεν είπε ποτέ κάτι ενάντια στο να τρώνε λεφτά τα γαλάζια παιδιά.

    Ergo, για να βλάψεις έναν νεοδημοκράτη στον κόσμο του, πρέπει να τον βγάλεις ανήθικο και αταχτούλη. Από αυτήν την άποψη πανέξυπνη η Τσέκου, τουλάχιστον για απόφοιτη Ιστορικού-Αρχαιολογικού.

    (η προσβολή για τους αποφοίτους Ιστορικού-Αρχαιολογικού είναι σκόπιμη)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. j95-
    Ακριβώς αυτό υποθέτω και εγώ γι΄ αυτό έγραψα:
    Δεν αυτοκτονεί λοιπόν κανένα άτομο εξουσίας για τέτοιο λόγο, αυτοκτονεί όμως αν τον κάνουν ρεζίλι δημοσίως από όσα έχει πεί ή κάνει σε μία ερωτική εξωσυζυγική σχέση ιδίως όταν ο περίγυρος του είναι ακρως συντηρητικός.
    Εγώ πάντως δεν έχω τίποτα εναντίον των αποφοίτων του Ιστορικού-Αρχαιολογικού για τον απλό λόγο ότι δεν ξέρω προσωπικά κανέναν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Αν μπορείς λύσε μου μια απορία. Η κ. Τσέκου έχει καμία σχέση με τον κ. Τσέκο που ήταν μπλεγμένος στο σκάνδαλο Θάνου - Κεντέρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. @ J95

    Ορθόν !!!

    Γιαυτό εγώ έχω μισθώσει ντέντεκτιβ μπάς και βρεί καμμιά σεξοβρωμιά για κείνον τον παλιοΒουρλούμη του ΟΤΕ που έχει καταφάει τα πάντα, ακόμα και απονέμοντας «πρίμ» στον εαυτό του...

    Τέτοια σεμνότης/ταπεινότης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. αθεοφόβε,
    μετά τα βιογραφικά της Ν. δεν μας διαφωτίζεις και για τον λόγο που εγκατέλειψες το πανεπιστήμιο;
    Ετσι, για να συζητούμε πάνω σε μια σοβαρή βάση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. ΜΙΑ ΑΧΑΡΑΚΤΉΡΙΣΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΛΟΓΟΚΛΟΠΗΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ.
    ΑΛΛΆΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΚΆΠΟΙΑ ΑΓΝΩΣΤΗ ΣΕ ΜΕΝΑ lULLU ΤΟ ΠΗΡΕ ΑΥΤΟΥΣΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΒΑΛΕ ΣΑΝ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΣΤΟ SXESEIS.GR
    ΕΥΤΥΧΩΣ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΗ ΦΙΛΗ ΜΕ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΔΑ.
    ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ SXESEIS.GR ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΊΛΩ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ.
    ΕΠΙΤΡΕΠΩ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΝΑ ΑΝΤΙΓΡΑΨΕΙ ΜΕΡΟΣ Η ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΠΟΣΤ ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΟ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΜΟΥ.
    ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΘΑΥΜΑΣΕΤΕ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΕΔΩ
    http://www.sxeseis.gr/viewthread.php?tid=19903


    Καραμούζα-
    Σου φαίνεται ικανός για σεξοϊστορία ο Βουρλούμης;

    Βοιωτός-
    Δεν αντεξα το κλίμα αλληλοδιαβολής, ρουφιανιάς και αυτολογοκρισίας για να επιπλεύσεις.
    Και δεν μετάνοιωσα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Αρα, αΘεόφοβε, εφόσον το κλίμα είναι όπως το περιγράφεις διατί απορείς;
    Δεν θα ήταν πιο παραγωγικό να δούμε ποιοι παγίωσαν αυτό το κλίμα;
    Εννοώ ποιοι είναι οι πολιτικά υπεύθυνοι;
    Αυτό είναι το μείζον. Τα διδακτορικά στην Ελλάδα, μετά το νόμο πλαίσιο του '82 αλλά κυρίως μετά το '94 είναι σχεδόν όλα αμαρτωλά. Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Παρά το ότι τα διδακτορικό της γυναίκας μου και το δικό μου έχουν γίνει πρίν το 1982 πιστεύω πως ότι ισχύει τώρα για τα διδακτορικά είναι σαφώς καλύτερος από τα ισχύοντα τότε.
    Αν εννοείς για τον νόμο πλαίσιο έχω σαφείς και πολλές αντιρρήσεις αλλά δεν είναι του παρόντος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. υπαρχει φωτο της Νατάσας πριν γεννήσει και μετά?????
    πολύ θα ήθελα να την βλέπαμε γιατι πολλά ακουγονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Δεν με ενδιαφέρει η εμφάνιση της Νατάσσας ή αν άλλαξε μετά τον τοκετό ώστε να ασχοληθώ με τις φωτογραφίες της.
    Με ενδιαφέρει πως αλλάζει η εξουσία τους ανθρώπους και τον περίγυρω τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. και που να'ξερες βρε αθεόφοβε ότι αυτό σου το ποστ μου το έστειλαν καμιά 10αριά φίλοι στις Βρυξέλλες!...
    λέμε κυκλοφορεί με μέηλ κατά δεκάδες στα κτίρια της Ευρ. Ένωσης. Μήπως πρέπει να ζητήσεις πνευματικά δικαιώματα;

    Εμένα λέμε μου το έστειλε η γυναίκα μου, που να ξέρει πόσο σε ξέρω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Αγαπητέ μου Ροϊδη δεν με εκκπλήσει το γεγονός όχι γιατί έγραψα ένα επιτυχημένο ποστ, αλλά γιατί ψάχνοντας για να το γράψω μου έκανε εντύπωση ότι υπήρχαν διάσπαρτα μεν τα στοιχεία αλλά κανείς δεν είχε κάτσει να τα συγκεντρώσει έστω και με αυτό τον χιουμοριστικό τρόπο.
    Βλέπεις πως ότι αναγράφεται σε αυτό το ποστ έχει και την λίγο πολύ αξιόπιστη πηγή που το βρήκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Αγανακτισμένος ασθενής.
    Συμφωνώ απόλυτα με το κείμενό σου.
    Λείπουν ακόμη όμως σημαντικά στοιχεία για να συμπληρώσεις τα πάζλ της ευθύνης αυτού του διδακτορικού. Με τα στοιχεία που παρέθεσες βοήθησες και εμένα να καταλάβω γιατί τον τελευταίο χρόνο απαγορεύεται σε μένα κα σε εκατοντάδες άλλους ασθενείς με αιματολογικό νόσημα να έχουμε ΔΙΑΓΝΩΣΗ από εξειδικευμένη καθηγήτρια του παθολογοανατομικού εργαστηρίου του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ. Το απαγορεύει με το *ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ* ο διευθυντής καθηγητής Γ. Καρκαβέλας, ο οποίος όπως φαίνεται, έχει σχέση με το διδακτορικό της Νατάσας. Εγώ που αναγκάστηκα να καταφύγω στο εξωτερικό για να βρώ διάγνωση αναριωτιέμαι: Ποιός ευθύνεται στην πραγματικότητα ακόμη και για θανάτους αθώων ασθενών;
    Η ξωή των απλών ανθρώπων δεν έχει καμία πιθανότητα σε αυτή τη χώρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. To na bgainoun tora oi aristeroi kai na katigoroune gia mi aksiokratikes diadikasies sto elliniko kratos einai san na fonazei o kleftis gia na fygei o noikokyris.

    H mipos ksexasame poios lymainontan tin xora apo to 81 kai meta? Pou ksafnika oloi oi katsikopodaroi pirane theseis sto dimosio kai kataxrastikan to dimosio xrima.

    Eleos, min trellathoume!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Ανώνυμο -
    Δεν μπορώ να καταλάβω τι εννοείς.
    Με τα αιματολογικά νοσήματα ασχολούνται οι αιματολόγοι και βάζουν την διάγνωση.
    Οι παθολογοανατόμοι βλέπουν βιοψίες που τους στέλνουν οι κλινικές.
    Τι μπορεί να τους απαγορεύσει λοιπόν κανείς;

    Ανώνυμος-
    Τι σχέση έχει τι έκανε το ΠΑΣΟΚ με το τι έκανε η ΝΔ;
    Εκτός αν εννοείς ότι η ΝΔ πρέπει να κάνει πρώτα τα ίδια με το ΠΑΣΟΚ οπότε όταν τα ξεπεράσει τότε μπορούμε να γράφουμε όλα αυτά τα κατορθώματα!
    Μου θύμισες αυτό που έλεγαν οι κομμουνιστές όταν τους κατηγορούσαν οι Αμερικανοί για τα γκούλαγκ και αυτοί απαντούσαν- ναι αλλά και σεις τι κάνατε στους Ινδιάνους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Απαγαρεύει στους αιματολόγους να στέλνουν βιοψίες μυελού των οστών στο παθολογοανατομικό εργαστήριο για να τις δεί η εξειδικευμένη στον μυελό των οστών καθηγήτρια. Η βιοψία του μυελού των οστων είναι απαρέτητη για την διάγνωση.
    Ο ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ ΑΣΘΕΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Συνήθως την διάγνωση στους μυελούς την βάζουν οι αιματολόγοι και πιθανώς γι΄αυτό και δεν τα στέλνουν στο παθολογανατομικό.
    Αυτό δεν σημαίνει ότι αν υπάρχει πρόβλημα στην διάγνωση δεν ζητάει κανείς και μία άλλη γνώμη.
    Δεν ξέρω τι γίνεται στο ΑΧΑΠΑ μεταξύ κλινικής και παθ/κου εργαστηρίου αλλά είναι δικαίωμα του ασθενούς να ζητήσει μερικά από τα πλακάκια να τα δείξει και αλλού αν έχει αμφιβολία για την διάγνωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή