Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2017

Ο ΣΩΡΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΩΡΡΑ!







Μέχρι την μέρα που  έβγαλα αυτές τις φωτογραφίες, σε ένα χωριό του νομού Χανίων, δεν είχα φανταστεί ότι αυτή η ιστορία με τα δισεκατομμύρια με τα οποία ο Σώρρας, κατά τα λεγόμενα του,  διατίθεται να εξαγοράσει όλο το δημόσιο χρέος της Ελλάδας και να προσφέρει και χρήματα για ανάπτυξη, θα μπορούσε να γίνει πιστευτή από τον κόσμο ώστε να φτάσει να ανοίξουν και γραφεία σε μικρά χωριά της Ελλάδας!
Όπως είπε στην Βουλή ο Άδωνις Γεωργιάδης:
Έρχεται ένας κύριος και λέει «Πούλησα στον Πρόεδρο Ομπάμα τη διαστημική τεχνολογία του θεού Απόλλωνα, για να ταξιδεύουν τα αεροσκάφη του στο σύμπαν. Με πλήρωσε 3 τρισεκατομμύρια δολάρια και έβαλα 600 δισεκατομμύρια δολάρια σε έναν λογαριασμό υπέρ του ελληνικού χρέους, που θα τα πάρουν οι Έλληνες όταν εκπληρωθούν κάποιες προϋποθέσεις». Σε οποιοδήποτε κράτος του κόσμου, τον άνθρωπο που θα ισχυριζόταν αυτά θα τον είχαν πάει σε έναν ψυχίατρο να τον εξετάσει ένας γιατρός.
Στην Ελλάδα, όμως, που μπορεί ο καθένας να λέει ό,τι θέλει, όχι μόνο ο κύριος αυτός κυκλοφορεί ελεύθερος, αλλά υπήρξε και δικαστήριο και συγκεκριμένα το Η’ Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών που με απόφασή του έκρινε ότι πράγματι απεδείχθη ότι ο κύριος αυτός έχει 600 δισεκατομμύρια ευρώ!
Κυρία Πρόεδρε, τα 600 δισεκατομμύρια ευρώ είναι τρεις φορές και κάτι παραπάνω το ΑΕΠ της Ελλάδας. Ο πλουσιότερος άνδρας του πλανήτη, o Μπιλ Γκέιτς, έχει 100 δισεκατομμύρια δολάρια. Και έχουμε εμείς στην Ελλάδα έναν κύριο που ισχυρίζεται ότι έχει 600 δισεκατομμύρια ευρώ και το δικαστήριο κρίνει ότι απεδείχθη κιόλας! Για να καταλάβουμε τι συμβαίνει στο κράτος μας.
Φαίνεται όμως πως στην χώρα μας ισχύει όχι μόνο το απόφθεγμα του Τζαβαλά Καρούσου, που διέδωσε ο Τσαρούχης, ότι δηλώσεις είσαι αλλά και το ότι έχεις ότι δηλώσεις.
Έτσι ο Σώρρας δεν είχε κανένα πρόβλημα να δηλώνει ότι έχει ληξιπρόθεσμα ομόλογα αξίας 600 δισεκατομμυρίων $ που έχουν ήδη κατατεθεί σε λογαριασμό με δικαιούχο την Ελληνική Δημοκρατία και 50 δισεκατομμύρια δολάρια για την Κύπρο, σε τράπεζες του Τορόντο, Οντάριο του Καναδά από διαστημική τεχνολογία που πούλησε στον Ομπάμα!
 Τελικά είναι φαίνεται πολύ εύκολο να φτιάξεις μια τέτοια ιστορία και να πείσεις πολλούς αφελείς να καταθέτουν τον οβολό τους στα 170 γραφεία, σαν αυτό των φωτογραφιών, που έχει ανοίξει σε όλη την χώρα η οργάνωση του Σώρρα.
Με την ίδια άλλωστε ευκολία δεν πείστηκαν τόσοι ΄Ελληνες ότι  ο Τσίπρας θα σχίσει τα μνημόνια και με μαγικό τρόπο θα ξαναβρεί να τους δώσει τα λεφτά που έχασαν με την κρίση;
Το τραγικό δε με την ιστορία του Σώρρα είναι ότι συνεχίζουν πολλοί να τον πιστεύουν παρά το γεγονός ότι οι  αμερικανικές αρχές επισήμως έχουν ενημερώσει ότι «λεφτά δεν υπάρχουν», εδώ και 3 και πλέον χρόνια και ότι πρόκειται περί απάτης.
Αντί λοιπόν η Ελληνική δικαιοσύνη να κινηθεί και να διερευνήσει την υπόθεση βγήκε η αμετάκλητη απόφαση που αναφέρει ο Γεωργιάδης (ολόκληρη η απόφαση εδώ) σύμφωνα με την οποία ο Σώρρας δυνάμει αμετάκλητου πληρεξουσίου, τυγχάνει διαχειριστής χρηματικού ποσού, ύψους εξακοσίων δισεκατομμυρίων δολαρίων (600.000.000.000), που ανήκει σε αλλοδαπή εταιρία επενδύσεων, με την επωνυμία “Red Panther Limited”, που εδρεύει στο Λονδίνο της Μεγάλης Βρετανίας. 
Έτσι φτάσαμε σήμερα με την απόφαση αυτή οι οπαδοί του Σώρρα να ζητούν από Δημόσιους Οργανισμούς συμψηφισμό των χρεών τους με εξώδικο, αφού έχουν ακουμπήσει  60 ευρώ σε κάποιο από τα 170 γραφεία που έχει ανοίξει αυτός!
Βέβαια δεν μπορούν οι αφελείς να κάνουν την απλή σκέψη ότι  αφού θα τους καλύψει ο Σώρρας τα χρέη τους, γιατί δεν τους καλύπτει και  τα έξοδα του εξώδικου;
Έπρεπε να φτάσει  Εισαγγελέας από την  βόρεια Ελλάδα να  διατάξει  την διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης κατά διευθυντή μεγάλου δημόσιου Οργανισμού ασφάλισης ,για  το βαρύτατο αδίκημα της παράβασης καθήκοντος, επειδή δεν δέχτηκε να συμψηφίσει χρέος πολίτη με τα ανύπαρκτα λεφτά του Σώρρα, για να ξαναέρθει το θέμα στην επικαιρότητα.
Για να καταλάβει δε κανείς το ποιόν των συνεργατών του Σώρρα και των κραυγαλέων ηλιθιοτήτων που πουλούν στους αφελείς αρκεί να παρακολουθήσει το παρακάτω βίντεο στο οποίο ο άμεσος συνεργάτης του Εμμανουήλ  Λαμπράκης εξηγεί που βρήκε τα λεφτά ο μέγας ευεργέτης της Ελλάδας. 


Τον Δεκέμβριο 2016 ο Λαμπράκης συνελήφθη στις ΗΠΑ για παράνομη συνταγογράφηση φαρμάκων από τις οποίες έχει κερδίσει περί τα δυόμισι εκατομμύρια δολάρια, προερχόμενα από τις επισκέψεις των ασθενών του, στους οποίους παραχωρούσε συνταγές του φαρμάκου οξυκωδόνη (oxycodone) και οι οποίοι πλήρωναν $150 δολάρια τη φορά σε ρευστό.


Έτερος εκλεκτός συνεργάτης του Σώρρα είναι και ο, καθ΄ομολογία του, δολοφόνος της παιδοψυχίατρου στην Λαμία.
Μάλιστα εκτός της διακοπής των σχέσεων που είχαν, η  Θώμη του ανακοίνωσε ότι θα συνέχιζε τη δράση της για τον φορέα "Ελλήνων Συνέλευσις" χωρίς αυτόν, αφού πριν λίγες μέρες τον είχαν καθαιρέσει από Πρόεδρο της περιφερειακής ενότητας.
Όπως γράφει ο Ελευθέριος Ρήνος, που έχει ασχοληθεί με όλη αυτή την υπόθεση αποκαλύπτοντας σημεία και τέρατα,  αν η Δικαιοσύνη είχε σταματήσει τον Σώρρα,η Παιδοψυχίατρος από τη Λαμία θα ήταν ζωντανή.
Τέλος αν παρακολουθήσει κανείς μερικά σχετικά βίντεο που υπάρχουν στο ιντερνέτ από συγκεντρώσεις της οργάνωσης του Σώρρα θα διαπιστώσει πως το κοινό του, σε μεγάλο φαίνεται ποσοστό, είναι πρόσφορο στο να πιστέψει σε κάθε ιστορία συνωμοσίας από αυτές τις ηλίθιες που κυκλοφορούν όπως πχ   ότι για όλα φταίνε οι Εβραίοι και ότι έγινε διεθνές δικαστήριο που δεν μπορεί βέβαια να μας αποκαλύψει που και πότε έγινε, στο οποίο αποφασίστηκε πως δεν σκότωσαν οι Εβραίοι τον Χριστό επειδή ο Χριστός δεν υπήρξε, ή πως δεν έχει πεθάνει ο Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος
Στην πραγματικότητα ο Σώρρας έχει δημιουργήσει μια οργάνωση με ακροδεξιά και πατριδοκαπηλικά χαρακτηριστικά, διαθέτοντας μάλιστα φανατικούς οπαδούς που διαδίδουν τα λεγόμενα του από  πολλούς ιστότοπους και μπλογκ αλλά και από ραδιοφωνικές εκπομπές σε περιθωριακά ΜΜΕ.
Οι πιστοί δε οπαδοί του Σώρρα, για να γίνουν μέλη της οργάνωσης του, δίνουν και όρκο που αν τον παραβούν όλος ο κυτταρικός ιστός του σώματός τους θα διαλυθεί στα εξ ων συνετέθη!
Παρ όλα τα παραπάνω όταν ο βουλευτής Γιάννης Κουτσούκος κάνει την εύλογη ερώτηση  στην Υφυπουργό Οικονομικών Αικατερίνη Παπανατσίου για τον Σώρρα :
Είναι απατεώνας ή δεν είναι;
Αυτή του απαντά:
 Εγώ να το ξέρω; Αυτό θα το αποφασίσει η δικαιοσύνη. Δεν μπορώ να ανακοινώσω κάτι εγώ. Η δικαιοσύνη θα απαντήσει.
Οπότε πολύ σωστά ο Γεωργιάδης σχολιάζει:
 Άμα συζητάμε, κυρία Πρόεδρε, αν είναι απατεώνας κάποιος που λέει 600 δισεκατομμύρια δολάρια, δεν υπάρχει σωτηρία, είμαστε άξιοι της μοίρας μας!


ΠΡΟΣΘΗΚΗ 7-1-2017
Αυτά παθαίνεις άμα κάνεις κουμπάρο τον Σώρρα!

2 σχόλια:

  1. Αγαπητέ καλημέρα
    Σε διαβάζω σχεδόν από τότε που ξεκίνησες να γράφεις το παρόν ιστολόγιο. Άλλοτε συμφωνώ και άλλοτε έχω άλλη άποψη, ειδικά για τα πολιτικά θέματα. Αυτό δεν το βρίσκω κακό, έτσι είναι η δημοκρατία.
    Ρίξε μια ματιά αν έχεις διάθεση στο:
    http://www.efsyn.gr/arthro/i-fantasia-stin-eidisi
    και αν θέλεις σχολίασέ το.
    Ευχαριστώ για το χρόνο σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το διάβασα το άρθρο και βεβαίως θεωρώ απαράδεκτο την κατασκευή ψευδών ειδήσεων για δημιουργία εντυπώσεων. Το αποτέλεσμα τους βέβαια είναι αμφίβολο και βραχύβιο γιατί, όπως λέει και η παροιμία, το ψέμα έχει κοντά ποδάρια.
      Το πρόβλημα που υπάρχει με τα ΜΜΕ είναι όταν δημοσιεύεται μια άποψη, όχι υποχρεωτικά κακοπροαίρετη να θεωρείται σαν είδηση επειδή το είπε, είτε το έγραψε το τάδε μέσο.
      Επίσης τέλος είναι πάντα απαραίτητη η διασταύρωση μιας είδησης, γεγονός όμως που πολλές φορές με την πίεση της επικαιρότητας, μερικοί δημοσιογράφοι δεν το κάνουν και έτσι τελικά την πατάνε και εκτίθενται.

      Διαγραφή