Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016

ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΔΙΑΦΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ!





Νομίζω ότι τον τελευταίο καιρό το ιστολόγιο έχει σοβαρέψει πολύ.
Για τον λόγο αυτό σήμερα  σκέφτηκα ότι καιρό έχω να ασχοληθώ με κάποιο χιουμοριστικό θέμα και βέβαια μια μόνιμη πηγή χιούμορ είναι οι διαφορές που έχουμε εμείς οι άνδρες από αυτά τα βασανιστικά πλάσματα που είναι οι γυναίκες, και με τα οποία είμαστε καταδικασμένοι από την φύση (οι περισσότεροι βέβαια..) να μην μπορούμε να κάνουμε χωρίς αυτά!
Τα απόλυτα επιτυχημένα σκίτσα που ακολουθούν όταν τα πρωτοείδα σκέφτηκα ότι δεν μπορεί παρά  οι σκιτσογράφοι να γνωρίζουν την κ. Αθεόφοβου γιατί τα περισσότερα από όσα απεικονίζουν τα ζω καθημερινά!
Πχ όταν βλέπω την λίστα με τα χρώματα δεν μπορώ να πιστέψω πως δεν  έχει αναπτύξει  εκτενώς στον ατυχή σκιτσογράφο την  μανία που έχει με αυτά και το πως αποτελεί έγκλημα καθοσιώσεως να μην εναρμονίζονται αυτά μεταξύ τους !
Με επιμονή και επιμονή κατάφερε να με σηκώσει από το κρεβάτι και να με κάνει να αλλάξω πιτζάμες γιατί δεν ταίριαζαν στο χρώμα με τα σεντόνια!
Επίσης πρέπει να  την έχει παρακολουθήσει στην απελπισμένη της προσπάθεια μπροστά σε μια ξέχειλη ντουλάπα  να μην βρίσκει τι να φορέσει, ή στον για αρκετά χρόνια πριν μόνιμο καυγά γιατί δεν κατάφερνε ποτέ να είναι έτοιμη στην ώρα της όταν είχαμε να πάμε κάπου.
Γράφω πριν γιατί εδώ και αρκετά χρόνια κατάλαβα πως είναι μάταιο να γκρινιάζω και να εκνευρίζομαι για αυτό το θέμα, οπότε στην ερώτηση τι ώρα θα φύγουμε, λέω ένα τέταρτο νωρίτερα και έτσι διατηρώ την ψυχική μου ηρεμία και φεύγουμε από το σπίτι εγκαίρως.
Να μην συζητήσω βέβαια για την υπερμεγέθη βαλίτσα στα ταξίδια ή για τον εκνευρισμό της όταν επιστρέφει από το κομμωτήριο και ρωτάει μονίμως πως μου φαίνονται τα μαλλιά της οπότε παίρνει μονίμως την ίδια απάντηση: Σαν της Φάνης Πάλλη Πετραλιά! 
Σαφώς δε θεωρώ υπέρογκα τα ποσά που ξοδεύουν τα γυναικεία κεφάλια στα κομμωτήρια και έχω μάλιστα ακόμα ηγηθεί από χρόνια στον δίκαιο αγώνα  του ότι δεν μπορεί το περιφερειακό κούρεμα όσων διαθέτουν λαμπερό και φωταυγές κρανίο να στοιχίζει το ίδιο με αυτών με αφάνα στο κεφάλι τους, όπως γράφω στο ποστ μου  ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΟΙ ΦΑΛΑΚΡΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ, ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ!

Αλλά ας αφήσω καλύτερα τα σκίτσα να μιλήσουν από μόνα τους.

























Πριν ενάμιση χρόνο περίπου είχα δημοσιεύσει στο ποστ μου ΕΧΟΥΝ ΧΙΟΥΜΟΡ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ;  τον παρακάτω πίνακα με ποστ αντιστοίχου περιεχομένου.

ΤΙ ΥΠΕΡΟΧΟ ΝΑ 'ΣΑΙ ΑΝΔΡΑΣ!  (Υπάρχει όμως και η απάντηση με το  Τι υπέροχο να είσαι γυναίκα!)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου