Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

Η ΚΑΜΑΡΙΕΡΑ ΚΑΙ Ο ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ





Οι θεωρίες συνομωσίας είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς στην Ελλάδα, αλλά προσωπικά πιστεύω ότι οι περισσότερες είναι σαφώς αποκυήματα της φαντασίας πολλών που δεν θέλουν να αποδεχτούν την πραγματικότητα ορισμένων γεγονότων.

Έτσι και στην συγκεκριμένη υπόθεση, αμέσως πολλοί μίλησαν για συνομωσία και ήδη το 57% των Γάλλων είναι πεπεισμένοι ότι αυτό συμβαίνει και στην περίπτωση αυτή.

Βεβαίως και δεν γνωρίζει κανείς μας τι συνέβη στην πραγματικότητα εκεί, αλλά υπάρχουν ορισμένα πράγματα που δημιουργούν σε κάθε λογικώς σκεπτόμενο πολλά ερωτηματικά.

Άς δούμε λοιπόν τι δεν "κολάει" σε αυτή την ιστορία .

Έχοντας μείνει σε διάφορα μέρη του κόσμου σε αρκετά ξενοδοχεία 4 αστέρων, αντίστοιχα με το Sofitel της Νέας Υόρκης που έμενε ο Στρος Σκαν, έχω διαπιστώσει πως όλα έχουν την ίδια τακτική σχετικά με τον καθαρισμό των δωματίων.

Η καθαρίστρια κτυπάει πρώτα την πόρτα για να δει αν είναι κανείς μέσα, και στην περίπτωση που ο ένοικος είναι εκεί, φεύγει για να επιστρέψει όταν το δωμάτιο είναι άδειο.

Έστω λοιπόν ότι αυτός ήταν στο μπάνιο και δεν την άκουσε.

Μπήκε τότε η καμαριέρα μέσα και πάγια τακτική παντού είναι να αφήνει ανοικτή την πόρτα, στερεώνοντας την, ώστε να μην δημιουργούνται υπόνοιες στους ενοίκους ότι οι καμαριέρες ψάχνουν τα πράγματα τους όταν λείπουν και έτσι όποιος περνάει από τον διάδρομο να μπορεί να βλέπει τι κάνουν.

Ας υποθέσουμε λοιπόν ότι δεν την άκουσε να κτυπά, αυτή μπήκε, και δεν τον άκουσε πως είναι στο μπάνιο, γιατί μπορεί να σκουπιζόταν εκείνη την ώρα, οπότε αυτός εμφανίζεται ξαφνικά μπροστά της ολόγυμνος σαν υπερώριμος Άδωνις .

Τι θα έκανε σε αυτή την περίπτωση οποιαδήποτε θα βρισκόταν σε αντίστοιχη κατάσταση;

Θα ζήταγε συγνώμη και θα κοίταζε να φύγει ταχύτατα, κλείνοντας πίσω της την ανοικτή πόρτα.

Κατά τον ίδιο όμως τρόπο θα πρέπει να ξαφνιάστηκε και ο Στρός Καν βγαίνοντας τσιτσίδι από το μπάνιο οπότε όσο σαβουρογάμης να είναι, πότε πρόλαβε ως 20χρονος Σάτυρος να της χιμήξει να κλείσει την ανοικτή πόρτα και να επιχειρήσει να την βιάσει;

Χωρίς βέβαια να μπορεί κανείς να προβλέψει τις αντιδράσεις οποιουδήποτε ανθρώπου στις συγκεκριμένες καταστάσεις δεν θα μπορούσε να υπάρξει καλύτερος τρόπος ιδίως στην συγκεκριμένη χώρα για να εξουδετερώσει κάποιος αντίπαλος ένα τέτοιο άτομο.

Ο απαράδεκτος δε χειρισμός της υπόθεσης με την δημόσια διαπόμπευση που του έγινε, που εξυπηρετεί όμως τα πολιτικά συμφέροντα προβολής και καριέρας των δικαστικών λειτουργών της υπόθεσης, εξηγεί γιατί δεν έγινε δεκτή από την αρχή η απόλυση του με εγγύηση 1.000.000 δολαρίων με τοποθέτηση επάνω του δακτυλίου παρακολούθησης και με κατ΄ οίκον περιορισμό στο διαμέρισμα του στην Νέα Υόρκη.

Ο εισαγγελέας Σάιρους Βανς, Jr. γιος του Σάιρους Βανς, του πρώην υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ, λέγεται πως στοχεύει να διεκδικήσει την προεδρία της χώρας μετά την δεύτερη θητεία του Ομπάμα όποτε η διεθνής προβολή του θέματος τον κάνει ευρύτερα γνωστό και μάλιστα σαν γνήσιο υπερασπιστή της πουριτανικής αμερικανικής ηθικής.

Σύμφωνα δε με τα Reuters και Γαλλικό Πρακτορείο έχουμε και νεώτερη εκδοχή :

Εν τω μεταξύ, πηγή της αστυνομίας της Νέας Υόρκης γνωστοποίησε ότι υπάλληλος του ξενοδοχείου βρισκόταν μέσα στη σουίτα του Ντομινίκ Στρος Καν, όταν μπήκε η καμαριέρα που κατηγορεί για σεξουαλική επίθεση τον πρώην επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου
Η καμαριέρα έφτασε στη σουίτα 2806 του ξενοδοχείου Sofitel στο Μανχάταν και είδε ότι η πόρτα ήταν μισάνοιχτη, διευκρίνισε η πηγή συμπληρώνοντας: «Έσπρωξε την πόρτα, ένας υπάλληλος έπαιρνε εκείνη τη στιγμή το δίσκο με το πρωινό από τη σουίτα και της είπε ότι μπορεί να καθαρίσει το δωμάτιο. Έσπρωξε το καροτσάκι της μέσα στη σουίτα και ο άλλος υπάλληλος έφυγε».

Δηλαδή δύο άτομα μπήκαν στο δωμάτιο σε διαφορετικό χρόνο συνομίλησαν μεταξύ τους ,δεν τους άκουσε από το μπάνιο ο Στρος Καν να τους πει πως μπήκαν μέσα χωρίς να κτυπήσουν, αλλά και αυτοί δεν πήραν χαμπάρι πως ο ένοικος βρισκόταν στο μπάνιο !

Έτσι βέβαια μπαίνοντας χωρίς την χρήση της ηλεκτρονικής κάρτας της δεν μπορεί να διαπιστωθεί η ώρα που μπήκε η καμαριέρα στην σουίτα.

Σε άλλο δε δημοσίευμα της New York Post,που δημοσιεύει η Ε, αναφέρεται πως η καμαριέρα έμενε σε διαμέρισμα κτηρίου του Μπρονξ που νοικιάζεται σε ενήλικες φορείς του AIDS.

Αυτή δε κατέθεσε πως την ανάγκασε ΔΥΟ φορές σε στοματικό έρωτα και μετά προσπάθησε να την βιάσει. Έφτυσε δε το σπέρμα στο πάτωμα από όπου και οι αρχές πήραν δείγμα για DNA.

Βέβαια διαβάζοντας αυτή την εκδοχή μένεις κατάπληκτος πως γίνεται να του πάρει όχι μόνο ένα, αλλά δύο τσιμπούκια στην σειρά, χωρίς συναίνεση αλλά και χωρίς να συμμετέχει ενεργητικά η ίδια . Μπορώ να καταλάβω ένα βιασμό από ένα ισχυρότερο άνδρα σε μια πιο αδύναμη γυναίκα που την έχει ακινητοποιήσει αλλά τσιμπούκι είναι λίγο δύσκολο όταν η απλούστερη αντίδραση αν δεν το θέλεις είναι να του τραβήξεις ένα γερό δάγκωμα και να τον κάνεις ένα νέο John Bobbit !

Άσε δε που στα 62 ούτε ο Σούπερμαν μετά από δύο τσιμπούκια μάλλον δύσκολο το βλέπω να θέλει να ξαναπηδήξει για 3η φορά .

Απ΄ ότι φαίνεται ο Στρος Καν είναι γνωστός γαμίκος και μπήχτης, ίσως και βίαιος στην συμπεριφορά του ,όπως λέει και μια αμερικάνα τσατσά που τον προμήθευε κωλ γκερλ επί πληρωμή, αλλά επίσης όπως είπε και μία γαλλίδα δημοσιογράφος, οπότε όποιος ή όποιοι ήθελαν να τον βγάλουν από την μέση ήξεραν πόσο εύκολα μπορούσαν να τον παγιδεύσουν

Βέβαια, ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις τι έγινε στην πραγματικότητα όταν ένας άνδρας και μια γυναίκα είναι μόνοι τους σε ένα δωμάτιο και βέβαια είναι γνωστό πως πολλοί άνθρωποι δεν μπορούν να ελέγξουν τις σεξουαλικές τους παρορμήσεις .

Όπως γράφω και στο ποστ μου ΠΕΟΥΣ ΔΙΘΥΡΑΜΒΟΣ ίσως σε αυτό να οφείλεται και η παρούσα ιστορία και ως εκ τούτου είναι πολύ σωστό αυτό που είπε ο κωμικός Ρόμπιν Γουίλιαμς«Ο Θεός έδωσε σε όλους μας ένα πέος κι ένα εγκέφαλο, αλλά αρκετό αίμα για να λειτουργεί μόνο το ένα κάθε φορά»

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

Στις 17 -12-10 είχα γράψει ένα ποστ με τίτλο ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΟΛΥΚΑΝΔΡΙΩΤΗΣ
Είχα την τύχη να έχω καθηγητή στο σχολείο τον αξιόλογο αυτόν ζωγράφο και με ιδιαίτερη χαρά μου διάβασα στο σχόλιο που άφησε στο ποστ μου ο εγγονός του Αντώνης Κορωναίος πως θα γίνει έκθεση με τα έργα του στο πάλαι ποτέ Πιλοποιείο Πουλόπουλου που στεγάζει το Πολιτιστικό Κέντρο "Μελίνα Μερκούρη".
Στο σχόλιο αναφέρει:
21 χρόνια μετά τον θάνατο του Αντώνη Πολυκανδριώτη θα γίνουν τα εγκαίνια της έκθεσης έργων του με τίτλο Αφιέρωμα, την Τρίτη 17 Μαΐου 2011 και ώρα 20:00 στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων «Μελίνα» Ηρακλειδών 66 και Θεσσαλονίκης, Θησείο.
Η Διάρκεια έκθεσης θα είναι από τις 17-5-2011 έως τις 10-6-2011, καθημερινά 10.00 – 14.00 και 17.00 με 21.00, εκτός Δευτέρας και απογεύματος Κυριακής.


13 σχόλια:

  1. Συμφωνώ απόλυτα. Η υπόθεση μυρίζει. Μπήκαν δύο μέσα στο δωμάτιο? Και είπε ο πρώτος πως δεν ειναι κανένας μέσα έμπα και εσύ? Μπά, αυτό μου είναι πολύ δύσκολο να το καταλάβω.

    Εχω μείνει σε πολλά καλά ξενοδοχεία, και θα διορθώσω κάτι. Πολλές φορές η καθαρίστρια μπάνει μέσα ακόμα κι αν δεν απαντήσεις. Μου έχει τύχει. Υποθέτω πως παρόλες τις ξενοδοχειακές πολιτικές, οι άνθρωποι είναι άνθρωποι.

    Βιασμός με στοματικό έρωτα? Δύσκολο κι αυτό. Τέλος πάντων, θα δούμε. Οσο για το αμερικανικό σύστημα δικαιοσύνης του οφείλω ενα πόστ-αποκαθήλωση. Ξέρω πως πολλοί έχουν εντυπωσιαστεί στην Ελλάδα απο την υπόθεση. Αλλά υπάρχει και αντίλογος. Αλλο ο Στρός Κάν με τον δικηγόρο του Μαικλ Τζάκσον, και άλλο ο απλός άνθρωπος που τον τρώει το σκοτάδι.

    Και μην νομίζετε πως και στην Αμερική βουτάει η αστυνομία τον κάθε ισχυρό. Τον Εντουαρντ Κέννεντι δεν τον συνέλαβε κανένας. Και όσο για το DNA, βρέθηκε και ο Ο.J. Simpson με το αίμα της γυναίκας του πάνω του και πιστοποιημένο DNA, αλλα οι αμόρφωτοι ένορκοι (που ήταν οι περισσότεροι μαύροι), αγνόησαν τις ιατρικές καταθέσεις του DNA και τον αθώωσαν. Εχει κόλπα η Αμερική που θα σας φύγει το καφάσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η New York Post δεν είναι ακριβώς μνημείο δημοσιογραφίας, μη νομίζετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Eλαααα, κι εσύ!!!
    Αναλύεις...
    Τελείως συμπτωματικά, έγιναν όλα στην Αμερική!!!!
    Λοιπόν, κουτσουκέλες και άλλες ...κέλες, μακριά απο την Αμερική.
    Προς παραδειγματισμό!!!
    χα χα χα !!!

    την καλημέρα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Locus Publicus-
    Μια φορά μας έτυχε να μπει καμαριέρα χωρίς να κτυπήσει σε ξενοδοχείο 5 αστέρων στο Βερολίνο, και διαβάζοντας παρακάτω θα καταλάβεις για ποιο λόγο.
    Η γυναίκα μου ήταν στο μπάνιο,είχε κλειδώσει με την ασφάλεια που έχουν οι ηλεκτρονικέ κλειδαριές, είχε όμως ανοικτή την πόρτα του μπάνιου για να με ακούσει όταν θα κτυπούσα για να μου ανοίξει.
    Το ξενοδοχείο αυτό ήταν στον 5ο όροφο και πάνω ενός κτηρίου και η μόνη πρόσβαση που είχες για να μπεις ήταν με το ασανσέρ που υπήρχε θυρωρός.
    Ε, λοιπόν από αυτό το ξενοδοχείο μου έκλεψαν από το πορτοφόλι μου που το άφηνα σε μια τουαλέτα που είχε σε ευθεία με την πόρτα, 700-800 Ευρώ σε 50ρια από την μια θήκη που είχε και μου άφησαν στην άλλη τα χαρτονομίσματα των 20,10 και 5 ευρώ.
    Προφανώς μπήκαν την τελευταία μέρα πριν να φύγουμε το μεσημέρι που κοιμόμασταν μέσα,ροχαλίζοντας ως συνήθως,και χωρίς να πάρουμε χαμπάρι τίποτα λόγω της μοκέτας που είχε στο πάτωμα.
    Τα λεφτά δεν μπορούσαν να χαθούν πουθενά αλλού γιατί το πορτοφόλι μου ήταν είτε στην τσέπη του σακακιού μου είτε στον πάγκο του δωματίου του ξενοδοχείου.
    Έστειλα επιστολή στο ξενοδοχείο και τους ενημέρωσα , χωρίς βέβαια να ζητάω τίποτα γιατί δεν μπορούσα βέβαια να αποδείξω τίποτα,με πήρε τηλέφωνο ο διευθυντής του ξενοδοχείου και βέβαια δεν πίστευε ότι τα έκλεψαν στο ξενοδοχείο του.
    Στην συγκεκριμένη υπόθεση μεγάλες υπόνοιες προκαλεί η ταχύτητα με την οποία έγιναν όλα.
    Στις 1 και μισή τηλεφώνησαν από το ξενοδοχείο, πήγε η αστυνομία πήρε κατάθεση από την καμαριέρα,πίστεψε αμέσως ότι λέει αλήθεια και έσπευσε να βγάλει τον Στρος Καν από το αεροπλάνο που έφευγε στις 4 και μισή και που ο ίδιος είχε ειδοποιήσει που βρίσκεται και επακολουθεί όλο αυτό το τσίρκο της δημόσιας διαπόμπευσης!
    Δηλαδή αν μια γυναίκα στην Αμερική πει ότι την βίασες πάραυτα θεωρείται πως λέει την αλήθεια και τότε μαύρο φίδι που σε έφαγε!
    Ηθικόν λοιπόν δίδαγμα: Συμφωνώντας με την Ζουζούνα είναι καλύτερα να τον κόψεις παρά να πηδήξεις στην Αμερική!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Προσθέτω και πληροφορίες για το σωματότυπο της γυναικας, που περιγραφεται ως ωραία, ψηλη 1,80 και γυμνασμένη.
    Με το ένα χέρι δεμένο μπορούσε να τον κάνει ζάφτι, που λένε. Μυστήρια πράγματα συμβαινουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αν βρεθεί γυναίκα που θα καταλάβει πως γίνεται αναγκαστικό τσιμπούκι , δις μάλιστα, Να μου το εξηγήσει και μένα.
    Δεν ήταν λέει ούτε δεμένη , από τον κοντό, ούτε χειροπεδεμένη.
    Και κατόπιν λέει ΚΑΙ σοδομισμός;
    Ο Χριστός κι η παναγία.Τι δίνουν στους μεσόκοπους γιά μπρέκφαστ σ αυτά τα πεντάστερα ;Να τους στείλω και τον δικόνε μου.

    Βρωμάει από παντού αυτή η ιστορία.
    Και εκείνος βέβαια, -βλέποντας τις φωτογραφίες του στις εφημερίδες- ξέρει πάρα πολύ καλά ποιός του την έστησε.
    δ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το "παιχνίδι", κατά την γνώμη μου είναι στημένο, και ας έχω αλεργία στις "συνομωσίες"....

    Πέρα από το απλό γεγονός δλδ να παρουσιάζετε σαν να μην ξέρει το ΜΟΝΙΜΟ προσωπικό, τον ΜΟΝΙΜΟ πελάτη που αφήνει, κάθε μέρα που μένει στο μαγαζί, το "ασήμαντο" ποσό των 3500 χιλ. ευρώ!
    ( Η αλήθεια είναι ότι σε αυτές τις περιπτώσεις , δλδ στους "πολύ καλούς πελέτες" το προσωπικό που έρχετε σε επαφή ενημερώνετε λεπτομερώς .....)

    Εδώ το απίθανο (ή ένα από αυτά) είναι ότι κατά δήλωση του δικηγόρου του θύματος, "η ίδια δεν γνώριζε την ταυτότητα του βιαστή της παρα μόνο την έμαθε πολλές ώρες αργότερα ή και την άλλη μέρα!"
    Ενώ δλδ έτρεξε , κατά δήλωση της, αμέσως μετά στους συναδέλφου της , και κατήγγηλε τον βιασμό, δεν ρώτησε το λογικό: "Ρε παιδιά ποιός πούστης με γάμησε, να τον γαμήσω εγώ τώρα;"

    Αλλά ούτε και κανένας ήξερε να της πει, πολύ μυστήριο προσωπικό!!!
    Ούτε και πήρε έστω ένα τηλέφωνο στην ρεσεψιον κάποιος να ρωτήσει!!!

    Στημένο από χιλιόμετρα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Rodia-
    Μεγαλωμένη στην Αφρική,δουλεύοντας καθημερινά και 32 χρονών μόνο, ε, πως να αντισταθεί στο 62χρονο τζόβενο!

    demetrat-
    Viagra βέβαια μπορεί να είχε πάρει αν περίμενε να του στείλουν αυτή την φορά κάτι προς το μαύρο για ποικιλία!

    glam-
    Τόση διακριτικότητα με τους πελάτες δεν έχουν ούτε τα γνωστά "ξενοδοχεία" πέριξ των Αθηνών που παρέχουν το δωμάτιο για ορισμένες ώρες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Να δω πως θα δικαιολογήσεις τις γνώσεις σου "περι των ξενοδοχίων ημιδιαμονής" όταν θα το διαβάσει η σύζυγος;;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. glam-
    Έχει προσωπική γνώση από αυτά!
    Πριν χρόνια ένας φίλος είχε την φαεινή ιδέα να πάμε το τριήμερο της Καθαρής Δευτέρας σε ένα ξενοδοχείο κάτω από την Πάρνηθα για να είμαστε κοντά στα χιόνια που θέλανε τα μικρά τότε παιδιά μας να παίζουνε!
    Ενώ λοιπόν τα δικά μας αυτοκίνητα ήσαν παρκαρισμένα μπροστά στο ξενοδοχείο όλα τα άλλα ήσαν σε ένα αθέατο παρκιγκ στο πίσω μέρος του που είχε και ξεχωριστή από εκεί είσοδο!
    Περιττό βέβαια να πω ότι ο φίλος που έκλεισε το ξενοδοχείο δεν το ήξερε αλλά του είχε δώσει το τηλέφωνο ένας από το γραφείο του χωρίς να του εξηγήσει τίποτα!
    Πάντως είχαμε γελάσει πολύ τότε με το θέαμα των ζευγαριών που έμπαιναν από πίσω με σηκωμένους γιακάδες και μαντήλια στην μύτη αλλά και με την ρεσεψιόν που δεν μπορούσε να καταλάβει τι θέλαμε εκεί 3 ζευγάρια με μικρά παιδιά !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μια πολύ ενδιαφέρουσα άποψη για την υπόθεση δημοσιεύει η Rodia, με το βίντεο και την απομαγνητοφωνημένη συνέντευξη του Πολ Κρεγκ Ρόμπερτς, που είναι πρώην Βοηθός Γραμματέα του Υπ. Οικονομικών των ΗΠΑ επί θητείας Ρήγκαν με τίτλο Ποιοί, πώς και γιατί παγίδευσαν τον Strauss Kahn

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Νομίζω όμως ότι παραβλέπετε το ελπιδοφόρο μήνυμα της όλης ιστορίας... Να ρίξεις 3 σε λιγότερο από μια ώρα ΚΑΙ στα 62!!!
    (Και όχι μόνο το παραβλέπετε, αλλά το αποδομείτε κιόλας...τσ τσ τσ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ESKARINA-
    Εάν κατάφερε να ρίξει τρία τότε έχει πετύχει δύο διεθνείς πρωτοτυπίες!
    Πρώτον βιασμό με πεοθυλασμό και δεύτερον βιασμό κατά δόσεις και όλα αυτά στα 62 του!
    Δηλαδή αυτός στα 20 δεν θα προλάβαινε να ανεβάζει επάνω τα παντελόνια του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή