Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2008

ΟΤΑΝ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΔΕΝ ΤΑ ΦΟΡΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΔΕΝ ΤΑ ΤΡΏΝΕ ΤΙ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝΕ;




Όπως είδατε χθες στις ειδήσεις, ένας, δυστυχώς άστοχος, Ιρακινός δημοσιογράφος πέταξε δυο παπούτσια στον πρόεδρο Μπούς ο οποίος όμως κατάφερε να αποφύγει και τα δύο τεχνηέντως, αποδεικνύοντας εμπράκτως ότι είναι ακόμα αναγκαία η παρουσία των Αμερικανών στο Ιράκ για αντιμετώπιση των τρομοκρατών, όταν οι Ιρακινοί από τα 3 μέτρα δεν μπορούν να πετύχουν ούτε την κεφάλα του Μπους .
Αντιθέτως οι Έλληνες είναι πάντα πιο εύστοχοι και αποτελεσματικοί χρησιμοποιώντας δε σαφώς πιο ήπια μέσα.
Έχουν οικολογική συνείδηση και πετάνε μόνο βρώσιμα προϊόντα όπως ντομάτες, αυγά και κυρίως γιαούρτια αφ΄ ότου ο Σαββόπουλος μετά την μεταπολίτευση τραγούδησε τον Πολιτευτή λέγοντας χαρακτηριστικά:

Χαρά να σε γιαούρτωνα εκεί που ρητορεύεις
εκεί που με χειροκροτάς χωρίς να το πιστεύεις
παίρνεις την αλήθεια μου και μου την κάνεις λιώμα
απ΄το πόδι με τραβάς βαθειά μέσα στο χώμα


Έτσι λοιπόν βλέπουμε ο Αλογοσκούφης να τιμάται με αυγά

σε αντίθεση με τον Κυριάκο που εκτός από αυγά τον τίμησαν και με γιαούρτια.
Χθες δε χρησιμοποιήθηκε ένας νέος πρωτότυπος συνδυασμός γιαουρτιού με αλεύρι (!) από ευφάνταστους μαθητές που συνέβαλλε ιδιαιτέρως στην διακόσμηση των ΜΑΤ.
Το γιαούρτι πάντως είναι το κατ΄εξοχήν είδος που έχουν τιμηθεί δημοσιογράφοι όπως ο Θέμος Αναστασιάδης ,συνδικαλιστές όπως ο Πρόεδρος της ΓΣΕΕ ,

νομάρχες όπως ο Ψωμιάδης ,αλλά και υπουργοί όπως ό Αντώναρος
Μήπως ήρθε η ώρα να τιμηθούν με τον ίδιο τρόπο και δικηγόροι όταν χωρίς ντροπή λένε- Από 'κει και πέρα αν ΕΠΡΕΠΕ ή όχι να πυροβολήσει ο αστυνομικός, αν θα ΕΠΡΕΠΕ να χαθεί αυτό το παιδί και ποιο αδίκημα θα αποδοθεί στον αστυνομικό, θα το κρίνει η Δικαιοσύνη»;
Επειδή ποτέ μου για λόγους αρχής δεν έχω πετάξει και δεν πρόκειται να πετάξω τίποτα σε κανένα ,δεν μου μένει παρά να βγάλω το άχτι μου διαδικτυακώς με ένα φωτομοντάζ στολίζοντας με ένα γιαούρτι τον μοντελοπνίχτη λέγοντας του – σίγουρα αυτό το γιαούρτι ΕΠΡΕΠΕ να χαθεί !




UPDATE 23-12-08
Έάν θέλει κανείς να δοκιμάσει την δική του ικανότητα στο να πετύχει με το παπούτσι του τον Μπούς μπορεί να δοκιμάσει εδώ!
Μέχρι στιγμής τον έχουν πετύχει 50,543,250 !

9 σχόλια:

  1. Εν όψει της αστοχίας του Δημοσιογράφου ελπίζω ότι ο μεγαλίτερος κίνδυνος σε όλη την αίθουσα δεν προήλθε από τις κάλτσες του...(Μήπως όμως και αυτό ανήκει στα όπλα μαζικής κατασροφής του Ασάντ;).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είμαι σε φάση που ακόμα ζυγίζω τον κεσέ. Εντόπισα τον στόχο, κατάστρωσα το σχέδιο, ψάχνω για λίγο θάρρος….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. δεν είναι κακό να ρίξεις ένα γιαουρτάκι στο πρόσωπο που σε βασανίζει, ούτε πρόκειται για βίαιη αντίδραση. Είναι απλά μία αντίδραση. Είτε πετύχεις το θύμα σου είτε όχι, όπως ο ιρακινός τον μπους, μεταδίδεις το μήνυμα της απογοήτευσής σου με έναν τρόπο άμεσο και πάντα εύστοχο όσον αφορά την αξιοπρρέπεια του "παραλήπτη"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σκέψου ότι το πέταγμα των παπουτσιών είναι χειρότερο ηθικά -για Άραβες- από το δικό μας γιαούρτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. βαρδάκας-
    Ο κίνδυνος αυτός φοβάμαι ότι θα υπάρξει στο μέλλον δηλ. όταν αμερικανός πρόεδρος μιλάει σε κοινό μουσουλμάνων να τους αναγκάζουν να βγάζουν τα παπούτσια τους έξω από την αίθουσα οπότε και αυτοί να αφήνουν άπλυτα τα πόδια τους για μέρες προηγουμένως!

    Μιχάλης-
    Πρόσεξε μόνο το γιαούρτι να είναι άπαχο γιατί μερικοί ψηλοί και ωραίοι προσέχουν την σιλουέτα τους!

    athinovio-
    με έναν τρόπο άμεσο και πάντα εύστοχο ..
    θα προσθέσω και εύληπτο και διαιτητικό!

    δείμος-
    Το ξέρουν καλά αυτό οι Αμερικανοί γιατί είχαν παίξει 100 φορές το βίντεο με το κεφάλι από το άγαλμα του Σαντάμ που το βαρούσαν με τα παπούτσια τους οι Ιρακινοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Kαι όποιος Έλλην δεν θέλει να ρίξει γιαούρτι, γιατί προτιμά να το φτιάξει τζατζίκι, ρίχνει παραδοσιακήν ελληνική... μούτζα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ακόμα ένας λόγος που το εθνικό μας σπορ, και εννοώ το σπορ χωρίς εισαγωγικά, γιατί με εισαγωγικά έχουμε και κάμποσα άλλα, το μπάσκετ θα έπρεπε να διδάσκεται παντού. Ενας Ελληνας δεν θα ατοχούσε ποτέ από τέτοια απόσταση. Φυσικά και τα υπόλοιπα παραδείγματα επιβεβαιώνουν αυτό που λέω. Κρίμα πάντως, αν ευστοχούσε ο δημοσιογράφος θα ήταν πολύ καλύτερο το βιντεάκι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν τον είχα για τέτοια αντίληψη τον Μπους να αποφύγει τα ιπτάμενα παπούτσια !Τελικά ίσως δεν είναι τόσο καμμένος εγκεφαλικά όσο φαινόταν...εκτός αν η αντίδραση είναι θέμα νωτιαίου μυελού και όχι εγκεφάλου.

    Ο Αλογοσκούφης,ε, έτοιμος να πάει να πλακωθεί δείχνει στο βίντεο.Μα δεν έχει συνηθίσει απ την ακαδημαική του καριέρα?Ή μήπως θα τους προκαλούσε σε αγώνα τέννις για να καθαρίσει την τιμή του?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. dodo-
    Ναι αλλά η μούτζα δεν είναι το ίδιο δροσερή!

    ndn-
    Έπρεπε να έιναι ο Καμπούρης στην θέση του !
    Θα το βάλω είπε και το έβαλε!
    Έτσι γράφεται η ιστορία!

    squarelogic-
    Πάντως αν τον πετύχαινε στο δόξα πατρί θα έγραφε μετά στο βιογραφικό του ότι τραυματίστηκε στο Ιράκ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή